Antena Căutare

Apariţie plină de culoare! Onceanu Adriana, prima concurentă căreia “i se simte lacrima în voce”: “De la 10 ani îmi doresc să ajung la X Factor”

Are 16 ani, vine din Republica Moldova şi şi-a adus mama şi fratele să o susţină. Primul lucru care îţi trece prin minte când o vezi pe Adriana este: culoare!!!

Are 16 ani, vine din Republica Moldova şi şi-a adus mama şi fratele să o susţină. Primul lucru care îţi trece prin minte când o vezi pe Adriana este: culoare!!!

“Mă simt foarte liberă, mă simt bine în ceea ce sunt îmbrăcată. Am venit aici pentru X Factorul pentru mine este ceva important. De la 10 ani visez să ajung aici. Cu marele premiu aş face face ceva din care să scot şi mai mulţi bani”, spune concurenta noastră.

Nu are emoţii, dar este foarte nerăbdătoare să urce pe scenă pentru a cânta “Is It Right” de la Elaiza.

“Ai un zâmbet minunat, dar nu despre asta este vorba aici. Cred că trebuie să îţi pui ordine în voce pentru că nu o găseşti câteodată”, îi spune Delia, în timp ce Horia observă ceva interesant: “Eşti prima concurentă căreia i se simte lacrima în voce”.

Ce mai?! I-a cucerit pe concurenţi, aşa că va reveni la “X Factor”: “Are ceva special”.

O concurentă din Târgoviște, pe scena ”X Factor” după ce a luat o decizie grea. A renunțat la Filarmonică din cauza sala... "A doua oară nu o să o dau în bară, dau drumul la fiară". Dobre Sorin, Kaze, a revenit la X Factor cu forţe pr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x