Căutare Live

Ce mai face Andrei Leonte, primul câștigător X Factor. Este de nerecunoscut! Ultima imagine a artistului i-a emoționat pe fani: "Semeni cu bunicul! Ce norocos ești că îi mai ai!

A făcut furori pe scena de la "X Factor", când a reuşit să câştige titlul de primul câştigător al show-ului de talente,  iar acum este un artist în sensul adevărat al cuvântului. 

A făcut furori pe scena de la "X Factor", când a reuşit să câştige titlul de primul câştigător al show-ului de talente, iar acum este un artist în sensul adevărat al cuvântului.

Pe lângă dragostea de muzică, Andrei Leonte călătorește și știe să-și țină aproape cele mai dragi ființe. De curând, artistul le-a făcut o vizită bunicilor și a împărtășit bucuria cu fanii de pe Facebook: "Pe prispă!".

Publicul a reacționat în consecință, emoționat de imaginea postată de fostul concurent de la X Factor: “Văleu, o vinit ficioru pi la noi oleacî, și sî-ț dea mamaia, dragu gnieu? Cred ca te faci vinovat de o planificare la bunicu’ meu, Andrei Leonte! Trezesti sentimente de vinovăție în alți nepoți!", "Ce norocos ești că îi mai ai!", "Ce bine semeni cu bunicul!".

Ştefan Bănică vorbeşte despre viaţa de familie. Juratul X Factor, mai sincer ca niciodată: "Viaţa de artist se term... Nigerianul care a făcut spectacol la „X Factor” face dezvăluiri incredibile! Ziua e doctor, noaptea e...artist!...
Ultimele știri