Antena Căutare

“Coco must DIE!” - Cheloo il trimite la fotografiat comete

“Ayayai Coco Jambo, ayyayai!” Are 17 ani si i se spune Coco. Porecla nu i se trage de la hit-ul anilor’90, ci de la numele inscris pe buletin: Volschi Constantin.

<!--[if gte mso 9]><xml> </xml>“Ayayai Coco Jambo, ayyayai!”

<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE </xml><xml> </xml> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} </style>

Are 17 ani si i se spune Coco. Porecla nu i se trage de la hit-ul anilor’90, ci de la numele inscris pe buletin: Volschi Constantin. Tatal sau este polonez, insa mama este romanca si o mare sustinatoare.  L-a trezit pe Cocutza al ei la ora 3 dimineata ca sa ajunga la preselectii. Baiatul abia a apucat sa-si aranjeze parul– ba cu pieptenele, ba cu foarfeca – si a pornit la drum.

“Vrea sa fie diferit”, marturiseste tanarul. La Bucuresti, dorinta i se implineste. Cum intra pe scena X Factor, publicul se trezeste din dulcea reverie si se uita cu atentie la concurent. Delia are o expresie ingrozita, iar Bittman este uimit. Juratii se decid sa ii testeze nervii. Coco nu se pierde cu firea, ba mai mult, rade impreuna cu ei. Da impresia unui pusti bland, pana trage primul semnal de alarma: vrea sa cante “What I’ve Done” – Linkin Park.

E greu sa fii Chester Bennington. Timbrul special al solistului trupei de rock il diferentiaza de restul cantaretilor. Dar cat il va diferentia vocea pe Coco la X Factor? 

Dupa cateva tipete scoase parca din “Exorcistul”, Cheloo s-a lamurit: “Coco must die! […] Cred ca trebuie sa isi gasesti o meserie de baza, fotografierea cometelor. Votul meu este NU!”. Lui Bittman ii e simpatica “marmota mica”, insa Delia este convinsa ca nu are ce cauta in concurs.

Constantin pleaca cu coada intre picioare, nu inainte de a face o promisiune: “Ne vedem la anu’!”

Vali Sugar Star, concurentul cu “origine necunoscuta” care il indulceste pe Cheloo... Delia ii canta lui Cheloo ca in BD: "Fa-te om, fa-te om, alunga gandul necinstit"......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x