Antena Căutare

De la un duet cu Carla’s Dreams la Radio Zu direct pe scena „X Factor”!

Vinerea aceasta, pe 11 noiembrie, de la 20.30, Antena 1 difizează ultima ediție de audiții „X Factor”, astfel că de săptămâna viitoare se dă startul emoțiilor din Bootcamp.

Vinerea aceasta, pe 11 noiembrie, de la 20.30, Antena 1 difizează ultima ediție de audiții „X Factor”, astfel că de săptămâna viitoare se dă startul emoțiilor din Bootcamp.

Ultimele voturi se împart vinerea aceasta, iar cei patru jurați au parte de momente emoționante, dar și de revederi. Este și cazul Adrianei Postovan, pe care solistul de la Carla’s Dreams o cunoaște. Ba mai mult, cei doi au cântat împreună la Radio Zu.

Puștoaica este cunoscută în special în mediul online pentru că a lansat pe Youtube un cover al cunoscutei piese „Eroina”, cu care a strâns sute de mii de vizualizări. Așa se face că Adriana a ajuns în studioul lui Mihai Morar de la Radio Zu, unde a avut parte de o surpriză mai mult decât plăcută: idolul ei, solistul de la Carla’s Dreams, a venit acolo și au cântat împreună.

Cum se va descurca însă Adriana pe scena „X Factor”, ce va cânta și ce vor avea jurații de spus rămâne de văzut azi de la 20.30, la Antena 1.

Ultima ediție de audiții a show-ului le aduce juraților și reîntâlniri. Concurenți care au mai fost și în anii trecuți la „X Factor” revin, de data aceasta deciși să facă o impresie și mai bună. Este și cazul unei asistente medicale care lucrează la o grădiniță, dar care iubește spectacolul. Cabaretul va fi cuvântul de ordine pentru momentul ei, iar șpagatul cu care va încheia reprezentația va da naștere unui dialog spumos între jurați.

„Eu pot să fac șpagatul”, susține Delia, „De-abia mă abțin să merg să fac șpagatul, dar nu pot acum, că am cizmele astea.” „Și eu”, adaugă săgalnic Brenciu, în vreme ce juratul de la Carla’s Dreams va completa: „Dacă-l faceți și dumneavoastră, domnule Brenciu, eu îl fac în aer.”

Cine merge mai departe și cine rămâne doar cu amintirea „X Factor” rămâne de văzut vinerea aceasta de la 20.30.

Dezvăluiri incendiare făcute de Carla's Dreams! Fanilor nu le-a venit să creadă! „Noi nu suntem...”... Video. Aşa se menţine în formă Delia! Cum a fost surprinsă jurata de la "X Factor" pe terasa unui hotel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x