”Eu cânt în forțaj, din gât, piept și stomac". Bogdan și Florian, frații Negrilă care au speriat X Factorul: "Suntem o familie de talentați"

Bogdan și Florian Negrilă au venit foarte încrezători, la X Factor, bazându-se pe faptul că, în cluburile de karaoke în care au cântat, oamenii au fost încântați să îi asculte.

Bogdan și Florian Negrilă au venit foarte încrezători, la X Factor, bazându-se pe faptul că, în cluburile de karaoke în care au cântat, oamenii au fost încântați să îi asculte.

”Suntem o familie de talentați. Sunt un bărbat puternic și nu am cum să dau greș”, a explicat Bogdan înainte de a intra pe scenă. Au venit, și-au făcut treaba și au fost și răsplătiți, în funcție de performanță.

Florian a arătat clar că încrederea face parte din trăsăturile de familie. În plus, acesta se mândrește cu tehnica sa deosebită de a cânta.

”Eu cânt în forțaj, din gât, piept și stomac. Când cânt mă transform, mă activez, nu știu de unde vine nebunia”, a explicat Florian, care este pasionat de karaoke și de motociclete. Negrilă a ales să cânte o melodie a trupei AC/DC.

Ultimele știri