Antena Căutare

"Fă-te om, fă-te om! Alungă gândul necinstit". Cheloo, despre ipostaza de jurat la X Factor. Artistul a trecut prin momente... "grele": "Primul meu contact cu X Factor a fost sinistru. Am dus un război cu mine"

Chiar dacă începutul a fost mai greu pentru Cheloo, artistul a reuşit să se acomodeze cu mediul şi cu ai săi colegi de juriu, abia în sezonul doi X Factor: "Primul meu contact cu X Factor a fost sinistru. Eu nu am ce cauta acolo. Am dus un război cu mine".

Chiar dacă începutul a fost mai greu pentru Cheloo, artistul a reuşit să se acomodeze cu mediul şi cu ai săi colegi de juriu, abia în sezonul doi: "Primul meu contact cu X Factor a fost sinistru. Eu nu am ce cauta acolo. Am dus un război cu mine".

În prezent jurat la iUmor, Cheloo recunoaşte că X Factor a fost o şcoală bună, iar ceilalţi juraţi au simţit-o pe pielea lor:

"De la un sezon la altul, oamenii se cunosc mai bine. Anticipezi mai bine ce va spune colegul, ştii la ce se enervează, anticipezi", mărturiseşte Delia.

Loredana Anghelache, mesaj amoționant pentru Denisa Răducu: „ Dumnezeu te are în palma lui să nu îţi fie teamă ”... "Eu l-am visat pe Horia în egări, punea zacuscă la mine în bucătărie". Din seria "Amintiri din copilărie&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x