Antena Căutare

Ilona Brezoianu, eXtra Factor. ”Am cântat Coace, Doamne, prunele! dar nu am mers mai departe. Am devenit din X, eXtra!"

Pe actrița Ilona Brezoianu o cunoașteți din serialul ”Mangalița”, difuzat de Antena 1, dar și din roastul lui Bendeac, de la iUmor. A încercat și la X Factor, în spate, în culise, cântând ”Coace, Doamne, prunele” a lui Petrică Mâțu Stoian, dar nu a trecut mai departe. Așa că o veți putea admira la eXtra Factor, începând de vineri, 11 septembrie!

Pe Ilona Brezoianu o știți de pe scenă, de la teatru, chiar dacă în ultima perioadă a șomat, pe motiv de Covid. ”Începem acum, pe 26, 27 și 28 septembrie, chiar în interior”, spune. Sau din ”Mangalița”, serialul difuzat de Antena 1. Sau din roastul special conceput pentru Mihai Bendeac, juratul iUmor. Poți vorbim cu ea despre navete spațiale sau despre ce muzică ascultă în mașină, la semafor.

Dar de fiecare dată duce conversația spre X Factor, care revine în această seară, 11 septembrie, la Antena 1, de la ora 20.30. ”Talent am. Așa că am trecut pe acolo. Corect, n-am urcat pe scenă, dar am cântat în spate, în culise, și nimeni nu m-a remarcat. Am atacat <<Coace, Doamne, Prunele>>, melodia lui Petrică Mâțu Stoian, dar nu am auzit aplauze”, spune Ilona. A încercat și cu scaun de jurat, la fel, nimic! Atunci, dacă tot se găsea pe acolo, a zis să și rămână.

Ilona Brezoianu, eXtra Factor. ”Am cântat Coace, Doamne, prunele! dar nu am mers mai departe. Am devenit din X, eXtra!"

Ilona Brezoianu e absolventă de UNATC. Șapte ani de canto. Poate să și cânte, dar, la X Factor, va face eXtra Factor

”Ideea de face eXtra Factor m-a atras foarte tare, pentru că îmi doream să ajung în culisele unui show muzical, eu fiind pasionată și de muzică. Aș vrea ca acest proiect, fiind destinat online-ului, să surprindă cât mai multe lucruri interesante din spatele camerelor de luat vederi, de la echipă, la concurenți, jurați și tot ceea înseamnă mașinăria aceasta gigantică X Factor. E un proiect la care voi munci foarte mult și abia aștept să vedeți ce o să iasă!”, a povestit Ilona Brezoianu.

Serialul ”eXtra Factor” va putea fi vizionat săptămânal pe AntenaPlay și le va oferi celor de acasă ocazia să tragă cu ochiul în culisele emisiunii ”X Factor” și să îi vadă pe cei patru jurați în ipostaze mai puțin obișnuite.

O tânără fără auz cântă pe scena X Factor, în această seară! „Vocea mea interioară nu poate fi oprită!”... Florin Ristei, cel mai bun an din carieră. De la fost concurent, la jurizat talente într-un show imens: "Mi s-a făc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x