Antena Căutare

Inna la X Factor? Sau Andreea Mantea? Vezi cine e, azi, de la 20:30!

In aceasta seara, de la 20.30, telespectatorii se vor intalni din nou cu juriul X Factor si cu o parte dintre concurentii care aspira sa fie urmatorul X Factor al Romaniei. Printre ei si o prezenta inedita, sosia Innei, dupa aprecierile lui Cheloo sau a Andreei Mantea, dupa prima impresie a Deliei.

Inna la X Factor? Sau Andreea Mantea? Vezi cine e, azi, de la 20:30!
Inna? Andreea Mantea? Sau un talent nedescoperit?

In aceasta seara, de la 20.30, telespectatorii se vor intalni din nou cu juriul X Factor si cu o parte dintre concurentii care aspira sa fie urmatorul X Factor al Romaniei. Printre ei si o prezenta inedita, sosia Innei, dupa aprecierile lui Cheloo sau a Andreei Mantea, dupa prima impresie a Deliei. Indiferent cui ii seamana, tanara de 22 de ani din Oradea este fara doar si poate o prezenta tonica si foarte frumoasa. A cucerit juriul si publicul cu prezenta scenica, insa ramane de vazut in aceasta seara daca si vocea o recomanda pentru a trece in etapele urmatoare.

Pe scena X Factor au urcat pana acum sute de concurenti, multi dintre ei candidati seriosi la marele premiu in valoare de 200.000 de euro. Telespectatorii au putut vedea, in cele trei episoade de auditii difuzate pana acum, nenumarate fete frumoase. In aceasta seara insa, vor fi cuceriti fara indoiala de Alexandra, o tanara din Oradea a carei asemanare ii va duce cu gandul fie la Inna, fie la Andreea Mantea.

Chiar daca i se spune mereu ca seamana cu cele doua vedete, Alexandrei ii place sa creada ca seamana doar cu ea si ca poate ajunge sa aiba cariera chiar mai infloritoare decat a celor doua. De aceea, a decis sa vina la X Factor si este determinata sa convinga juriul si o tara intreaga ca locul ei este pe scena. Daca merita sau nu, telespectatorii vor vedea in aceasta seara, de la 20.30, numai la Antena 1.

Fiica lui Adrian Ordean – concurenta la X Factor. Vezi cum se descurca, asta seara!... Colega de trupa a lui Marian Niculae (ex Haiducii) participa la X Factor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x