Antena Căutare

Jurat X Factor la curtea Reginei Angliei: Gary Barlow a devenit Ofiter al Imperiului Britanic

Daca mai aveam nevoie de o confirmare a faptului ca X Factor este unul dintre cele mai apreciate si respectate show-uri TV din lume, iata ca am primi-o, direct din mainile Reginei Angliei. Unul din juratii X Factor UK, Gary Barlow, a primit una din cele mai mari distinctii acordate unui britanic: rangul de Ofiter al Imperiului Britanic (OBE).

Jurat X Factor la curtea Reginei Angliei: Gary Barlow a devenit Ofiter al Imperiului Britanic Galerie
Regina Angliei l-a investit pe Gary Barlow cu Ordinul Imperiului Britanic, rangul de Ofiter

Daca mai aveam nevoie de o confirmare a faptului ca X Factor este unul dintre cele mai apreciate si respectate show-uri TV din lume, iata ca Regina Angliei ne-a acordat-o. Unul din juratii X Factor UK, Gary Barlow, a primit una din cele mai mari distinctii acordate unui britanic: rangul de Ofiter al Imperiului Britanic (OBE).

Cum a ajuns Gary Barlow aici? El a fost unul din oamenii pe care s-a bazat Regina Elisabeta a II-a in iunie, la Jubileul de Diamant, ceremonie la care au fost invitati cei mai mari artisti ai lumii, printre care si Stevie Wonder si Sir Paul McCartney.

Se pare ca juratul X Factor i-a atras atentia Reginei, care a anuntat la doua zile dupa eveniment ca il va numi Ofiter al Imperiului Britanic. Barlow a fost investit in mod oficial ieri, pentru serviciile aduse industriei de entertainment si actele de caritate pe care le face regulat.

Ca orice om obisnuit, cantaretul a fost luat prin surprindere de distinctia acordata. Nu i-a venit sa creada ca acest lucru va avea loc pana ce nu a fost pus in fata faptului implinit, relateaza The Sun. "Sunt foarte mandru de onoarea acordata", a spus acesta.

foto: thesun.co.uk

Nadir le-a oferit fanelor sale o seara de neuitat: trandafiri, serenada si o cina superba... Loreen A ASCULTAT voci bune la X Factor si s-a imprietenit cu unul din concurenti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x