Antena Căutare

Momente de panică la audiţii! În ediția de vineri, 25 septembrie, Barbie de România leșină pe scena X Factor

Viața e roz și roz este lumea toată! Dar pentru Barbie de România scena X Factor nu va fi atât de colorată pe cât se aștepta. Vineri, 25 septembrie, de la 20.30, jurații show-ului de la Antena 1 au parte de un moment neașteptat, care alertează pe toată lumea.

Viața e roz și roz este lumea toată! Dar pentru Barbie de România scena X Factor nu va fi atât de colorată pe cât se aștepta. Vineri, 25 septembrie, de la 20.30, jurații show-ului de la Antena 1 au parte de un moment neașteptat, care alertează pe toată lumea.

Fostă patinatoare de performanță și supranumită Barbie de România, Sabrina vine la X Factor pentru a-și etala talentul: îmbrăcată într-un costum roz de piele și pe patine cu rotile, concurenta vrea să demonstreze că merită trei DA și trecerea în următoarea etapă a show-ului.

Numai că nimeni nu se aștepta ca Sabrina să leșine pe scenă, chiar în fața juriului, alertând medicii și întreaga echipă a emisiunii. Ce s-a întâmplat cu ea și de ce a leșinat, cum reacționează jurații și, mai ales, care este deznodământul acestui incident, telespectatorii Antena 1 vor afla vineri seară de la 20.30.


Sabrina Fabian a povestit înante să urce pe scena X Factor că a făcut patinaj de perfomanță, dar a renunțat pentru că în România nu mai exista un patinoar bun pentru antrenamente: „După ce am terminat patinajul, am vrut o schimbare. Eram foarte tristă că nu mai puteam să continui”, spune ea. Astfel a luat decizia să se facă blondă, devenind Barbie de România. „Dar numele de scenă este Sabrina”, adaugă ea.

A început să facă balet de la 3 ani și patinaj de la 9, iar muzica i-a plăcut de mică: fredona mereu prin casă, iar la patinoar asculta mereu multă muzică și uneori interpreta în timp ce se antrena. Deși acum patinează doar din plăcere, Sabrina spune că a câștigat și un campionat de role și că pe gheață se simte mai bine decât atunci când merge pe stradă.

Până la 5 ani a trăit în SUA, tatăl ei fiind un american din Washington D.C. Apoi s-au mutat în România, mai ales că mamei îi era dor de familia de aici. „America e țara tuturor posibilităților, dar trebuie să ai un mare noroc să fii remarcat dintre atâția oameni”, spune Sabrina, care visează de mică să fie artistă. Are chiar și o piesă proprie, inspirată de Barbie și colecția sa de păpuși din copilărie. Sabrina a mai mărturisit că mama ei a cântat pe vremuri, că mergea la Cântarea României și chiar a fost colegă cu Ștefan Bănică, pe care l-a ajutat la un test la economie.

Horia Brenciu are un partener inedit de jurizare la X Factor: o pisică... Învăţaţi numele ăsta: FLORIN RĂDUŢĂ! "M-ai şocat". "Sunt KO". "Ai cea mai bună voce din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x