Antena Căutare

Momente emoționante la X Factor! Prestația unui concurent l-a făcut pe Horia Brenciu să lăcrimeze

Seara de vineri a fost una plină de emoții la X Factor. Elena Ispas, o tânără de 27 de ani din București, a reușit să îi emoționeze pe toți cei prezenți. Nu are studii de canto, dar iubește muzica și visează să facă din această pasiune o meserie.

Seara de vineri a fost una plină de emoții la X Factor. Elena Ispas, o tânără de 27 de ani din București, a reușit să îi emoționeze pe toți cei prezenți. Nu are studii de canto, dar iubește muzica și visează să facă din această pasiune o meserie.

La audițiile cu juriul a fost copleșită de emoții atunci când și-a spus povestea. Este foarte atașată de tatăl ei, care însă nu a putut să vină să o susțină și nici nu știa că ea se află la X Factor. Mai mult decât atât, Elena spera ca atunci când părintele său va vedea momentul ei din show, acesta să fie lucid și să o recunoască. Asta pentru că tatăl fetei suferă de Alzheimer. „Mai are momente când mă recunoaște și mă strigă”, a spus cu lacrimi în ochii la X Factor Elena.

Concurenta a mai povestit că este fata lui tata, că îl iubește nespus și că este foarte atașată de el pentru că în copilărie, deoarece mama muncea foarte mult, el a fost cel care a stat mai mult cu ea. Cu imaginea tatălui în minte, Elena a pășit pe scena X Factor pentru un moment foarte emoționant. Jurații au apreciat numărul ei și au votat, în unanimitate, DA. „Pe mine m-ai surprins”, i-a spus Ștefan Bănică. „N-am rămas deloc indiferent la prezența ta pe scenă.”

La fel de emoționant a fost și momentul pregătit de Sorin Ursan, un sucevean de 42 de ani a cărui prezență pe scenă nu anunța nimic din ce avea să urmeze. Sorin a povestit la X Factor că cea mai mare bucurie a vieții lui sunt cele două fetițe ale sale, de care se ocupă îndeaproape. De opt ani soția lui muncește la București, iar acasă vine doar în week-end, astfel că micuțele petrec aproape tot timpul lor cu tatăl. Sorin a mai adăugat că una dintre copile s-a născut cu parapareză, iar recent a suferit o intervenție chirurgicală. Muzica este pasiunea lui, iar când a început să cânte, cei trei jurați au rămas de-a dreptul uimiți. Nu se așteptau ca Sorin să cânte operă și să o facă foarte bine. Horia Brenciu nu și-a putut stăpâni lacrimile: „Ești un om special și ai o voce incredibilă. Doar la oameni cu experiență am auzit asta. Îți mulțumesc că ai venit la X Factor și mi-ai oferit o clipă mare de bucurie”, i-a spus acesta acordându-i cel de-al treilea DA.

Și pentru Dana Marchitan, o basarabeancă de 32 de ani, seara a fost una cu succes. Aceasta a fost protagonista unui dialog spumos cu Horia Brenciu. Neastâmpărat și plin de energie, juratul a fost uimit să audă cum aceasta îl roagă să stea potolit, să se așeze pe scaun și să o lase să își prezinte numărul. „Așezați-vă”, i-a spus lui Horia, „vă rog nu vă rușinați. Stau oamenii serioși, pe scaun, iar dumneavoastră vă plimbați, nu aveți stare”, a continuat aceasta cu zâmbetul pe buze. Momentul ei a fost la fel de plin de viață, iar jurații au răsplătit-o imediat cu trei DA. Același lucru s-a întâmplat și cu Florentina Mihai, o studentă de 23 de ani din București, care a cucerit sala cu ritmuri de reggae, dar și cu Stelian Ciuciuc, un foșănean de 21 de ani, cu Ștefan Vancea, un elev de 17 ani din Craiova, care a cântat la chitară, cu Samir Loghin, un basarabean campion la judo sau cu Luciana Răducanu, o solistă din București al cărei farmec a fost pe deplin susținut de fetița ei, care a insistat să se așeze pe fotoliul lui Brenciu.

Anamaria Krisztina Blaga a atras poate cele mai multe laude ale juraților vineri seara. Aceștia au aplaudat-o în picioare, bucuroși că un copil de 16 ani, atât de talentat, a venit la X Factor. „Ai talent. Iar talentul este de la Dumnezeu”, i-a spus Ștefan Bănică. „Bravo, copilă”, a exclamat și Horia, în vreme ce Delia a lăudat-o: „Cred că X Factor e anul ăsta la tine. Și l-am căutat așa mult. Bravo!”

Mai departe a mers și Dan Rațiu, un curier de 45 de ani din București, care a reușit să o ciufulească, la propriu, pe Delia. Rocker convins, acesta a pregătit o melodie semnată de Rammstein. Jurata nu a putut sta locului, astfel că cei doi s-au dezlănțuit pe mișcări de rock. Și grupul Eleven, format din 11 adolescenți din București, a primit trei DA ca răsplată pentru momentul a capella pe care l-au pregătit. Și fetele din trupa HIP, Silvia și Alina, s-au bucurat de pașaportul X Factor care le duce mai departe în show, mai ales că au avut pe scenă un susținător admirat de toți: un cățel.

A transformat scena într-o secvență de la Bollywood! SAMIR LOGHIN, un multi-talentat din care Brenciu e hotărât să scoat... Aplicaţia X Factor România, peste 100.000 de instalări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x