Antena Căutare

Momente emoționante pentru Horia Brenciu. Artistul și-a revăzut colegii de liceu, după 26 de ani: "Liceul Andrei Șaguna, clasa XII E, promoția 134"

Horia Brenciu rămâne un veritabil sensibil. Artistul a picat în butoiul cu melancolie, după reuniunea de clasa cu ai săi colegi din liceu. Emoţionat, a postat o fotografie care aminteşte de timpurile trecute. Dulce revedere!

Horia Brenciu rămâne un veritabil sensibil. Artistul a picat în butoiul cu melancolie, după reuniunea de clasă cu ai săi colegi din liceu. Emoţionat, a postat o fotografie care aminteşte de timpurile trecute. Dulce revedere!

"Amintirile ne unesc și ne fac mai puternici! Cu fiecare an revederea e şi mai frumoasă. Iată-ne și după 26 ani. Liceul Andrei Şaguna, clasa XII E, promoția 134! Anul ăsta v-ați întâlnit cu ai voştri colegi?", a scris Horia pe Facebook.

Dacă la X Factor, de multe ori, l-aţi văzut cu lacrimi în ochi, de data asta artistul este tot un zâmbet, răsărind din spatele grupului. Ziceţi voi că nu e simpatic, Horia al nostru!

Delia şi-a făcut bagajele şi a plecat într-o altă destinație de vis. Jurata de la X Factor a plecat să se răsfețe în Myk...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x