Antena Căutare

NIMENI nu se aștepta la asta! Brenciu trimite acasă o fată de nota 10, Delia și Bănică nu îi înțeleg alegerea! Merita să primească un scaun?

Lovitura de grație în această seară a venit de la cel mai jovial jurat - Horia Brenciu! Mentorul a făcut o alegere imposibil de înțeles de colegi, prezentatori și chiar public!

Lovitura de grație în această seară a venit de la cel mai jovial jurat - Horia Brenciu! Mentorul a făcut o alegere imposibil de înțeles de colegi, prezentatori și chiar public!

Miruna, fata „cu o tehnică vocală excelentă” care a uimit la audiții prin acutele ei, a primit o critică neașteptată din partea mentorului său. După ce „a atacat” Skinny Love - Birdy, la pian și voce, colegii de grup erau convinși că o să meargă cu ea mai departe.

„O să fiu scurt cu tine - regret enorm că nu ești în echipa mea!”, a spus Ștefan Bănică imediat după ce melodia s-a terminat. Delia nu a fost niciodată mai mult de acord ca acum: „Îmi placi foarte mult, ai o tehnică vocală minunată. M-aș fi luptat pentru tine”.

Nu mai încăpea îndoială - toată sala era convinsă că adolescenta va merge mai departe. Dar tocmai acum Horia Brenciu a făcut un comentariu greu de acceptat de concurentă: „Mă gândeam că astăzi surprinzi cu altceva... Miruna, trebuie să pleci acasă”. Rumoare. Priviri șocate. Răzvan și Dani - complet blocați.

Nimeni nu a putut să-i schimbe părerea lui Horia, convins „că vede viitorul mai bine”. Dar tu ce crezi - merita să meargă mai departe?

Factorul X a ieșit din... pasaj! Pavel, moldoveanul romantic din subteran, i-a lăsat pe toți cu gura căscată!... Horia Brenciu, dezvăluiri surprinzătoare despre noile reguli ale show-ului X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x