Antena Căutare

Nobil Band, din nou pe scena de la "X Factor"! Au adus bucurie în sufletul lui Horia Brenciu şi au smuls ropote de apaluze

După ce anul trecut au ajuns până la audiţii, băieţii de la Nobil Bând au revenit cu forţe proaspete, de data aceasta, în formulă de trei. Speră să ajungă în finală!

După ce anul trecut au ajuns până la audiţii, băieţii de la Nobil Band au revenit cu forţe proaspete, de data aceasta, în formulă de trei. Speră să ajungă în finală!

Piesa O sole mio, pe care au ales să o interpreteze în această seară le-a purtat noroc iar vocile lor extraordinare le-a uşurat “treaba” celor patru juraţi.

“Mă bucur că aţi revenit şi ca tradiţia grupurilor de anul trecut se păstrează. Piesa asta e bună de finală, de audiţii, dar, în special, pentru trei voci frumoase ca ale voastre”, a fost reacţia lui Horia Brenciu.

“Este probabil cea mai reuşită repartiţie de voci şi înfăţişare. Foarte fain!”, a mărturisit Carla’s Dreams, cu zâmbetul pe buze.

Nobil Band a primit DA pe linie! Nici nu se putea altfel! Bravo, băieţi!

Ce “maravigliosa creatura”! Elena de Salve, italianca hotărâtă care i-a cucerit pe români... “Sunt un copil care încă visează”. Emanuel Stanca l-a adus pe Jon Bon Jovi pe scena de la "X Factor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x