Antena Căutare

“Piesa asta este hit, Nico Negru a venit!” Șpagatul de final care a ridicat publicul în picioare şi a întărâtat-o pe Delia: “De abia mă abţin!”

Nicoleta Negru are 38 de ani şi este din Cluj. A venit la "X Factor" cu dorinţa de a rămâne în istoria acestui show, pentru ca lumea să îşi amintească de ea, peste ani și să-și facă băiețelul mândru.

Nicoleta Negru are 38 de ani şi este din Cluj. A venit la "X Factor" cu dorinţa de a rămâne în istoria acestui show, pentru ca lumea să îşi amintească de ea, peste ani și să-și facă băiețelul mândru.

“Nu există "X Factor" fără Nicoleta Negru. Piesa asta este hit, Nico Negru a venit!”, glumește concurenta noastră, gata de atac.

În această seară, concurenta a ales un moment de cabaret: coregrafie, costumaţie şi muzica bună. Iar finalul a fost unul demenţial.

“Stimată doamnă, eu spun că această performanţă a dumneavoastră nu era complete fără ultima mişcare”, a fost reacţia lui Horia Brenciu. Iar momentul aproape că a întărâtat-o pe Delia: “De abia mă abţin să nu mă duc să fac un spagat”.

Toţi cei patru juraţi au fost extrem de încântaţi de prezenţa Nicoleta pe scena de la X Factor, în această seară. A primit, cu mare drag, patru de DA.

“Sunt un copil care încă visează”. Emanuel Stanca l-a adus pe Jon Bon Jovi pe scena de la "X Factor"... “Și îngerii au demonii loooor!” Florian Costan, din nou pe scena de la X Factor. “Am asistat la o exorcizare”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x