Antena Căutare

Princess Sori, și dacă STINGI LUMINA tot o să te vedem! Mai rău, o să te auzim! Data viitoare, ia chiloții cu elice!

Puneți pe scenă sclipici, unghii false, roz, „talent natural” și 3 ani de canto chinuiți. Apoi, amestecați totul, pe fundalul lui „Wiggle, wiggle, wiggle”, fără vreo ordine anume. Ce a ieșit? Fără îndoială, o printzesă autentică, de la Arad, cu studii în Drept. Pe numele ei din buletin, Sorina Cladovan

Puneți pe scenă sclipici, unghii false, roz, „talent natural” și 3 ani de canto chinuiți. Apoi, amestecați totul, pe fundalul lui „Wiggle, wiggle, wiggle”, fără vreo ordine anume.

Ce a ieșit? Fără îndoială, o printzesă autentică, de la Arad, cu studii în Drept. Pe numele ei din buletin, Sorina Cladovan, Sori pentru prietenii extrem de apropiați. Princess Sori (o explozie de confetti), pe numele ei de scenă.

La X Factor, „știe” cum să se prezinte! Jurații primesc bezele de cum pășește în platformele ei strălucitoare pe scenă, cu un bonus pentru Brenciu. Nimic pentru Ștefan? „Un pupic”! Ok, sunt la egalitate. Acuma-i acum: are vreun stilist? Un muritor obișnuit nu are inspirația să se îmbrace așa. „Nu, îmi place să-mi cumpăr singură hainele, așa, feșon, șic ”!

Articolul continuă după reclamă

Dar ciorapii? „Tot eu i-am luat, sunt, așa, de efect!”. Juratul Bănică nu se mai poate abține: „Ciorapi de efect, așa cum sunt chiloții cu elice”! N-ați auzit de ei? Nu contează. Important e că s-ar potrivi perfect cu garderoba fancy a Sorinei.

Să lăsăm hainele. Cum stă Hannah Montana cu vocea? Mai mult decât voce, concurenta ne promite un „show complet” pe „Stinge lumina”, a lui Ruby. De cum se aude ritmul caliente, ne dăm seama că Princess Sori are o idee TOTAL GREȘITĂ despre un show bun, un entertainment de calitate, așa cum se caută la X Factor. Mișcări lascive și chiuieli– e clar că Sori a confundat audiția cu o ieșire în club.

Dacă Delia si Brenciu fac haz de necaz, Ștefan rămâne impasibil la masa juriului. Sori, însă, nu îl lasă cu una cu două și încurajată de Delia, merge direct la el. „Nu vreau să ii iau lui Ștefan bunătate de relație”, râde Brenciu. Iese din platou, numai ca să se întoarcă cu Răzvan, în ritm de dans și colac în spinare, și echipa:

Verdictul? „Aveți acel quelque chose, je ne sais quoi, sex appeal... Sunteți senzațională! Bărbații vor să vă cunoască... lăsați-ne numărul de telefon”, o roagă Brenciu. Sori atât așteaptă, cifră cu cifră îl cântă, adăugând că poate fi sunată „la orice oră, la orice minut”! Delia vrea să-i vadă „mișcarea motorașelor”. Ca o cadână, Sori se supune, în timp ce mama ei roșește în culise.

DA sau NU? Pentru Ștefan e un NU clar!Fără aplauze, fără fanfară! „Dacă purtai chiloții cu elice și îți luai zborul peste capetele noastre, te aplaudam nebunește”, dar așa, nu. Delia îi ține isonul, iar Horia Brenciu își susține colegii. O singură dorință mai are: să se stingă lumina

Povestea lui Julio Iglesias, prezentată la X Factor! A păcălit moartea după un accident TERIBIL și a învățat să cânte de... Super premiera X Factor a fost urmarită de peste două milioane de telespectatori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x