Antena Căutare

Râzi cu lacrimi! Florin Ristei și Ștefan Bănică Jr. s-au transformat în Loredana și Delia. Uite cum arată jurații de la X Factor | Foto

Ștefan Bănică Jr. a publicat o poză editată cu el și cu colegul jurat Florin Ristei, în care și-au parodiat colegele de emisiune Loredana și Delia!

Râzi cu lacrimi! Florin Ristei și Ștefan Bănică Jr. s-au transformat în Loredana și Delia. Uite cum arată jurații de la X Factor | Foto Galerie
Florin Ristei și Ștefan Bănică Jr. și-au parodiat colegele de emisiune dintr-o copertă de revistă | Foto

Revista Viva! le-a avut pe copertă pe frumoasele cântărețe Delia Matache și Loredana Groza, iar colegii lor de emisiune, jurații Ștefan Bănică Jr. și Florin Ristei nu au putut rata ocazia, profitând de fotografie și parodiindu-le pe cele două.

Alegând să participe împreună în realizarea ședinței foto de revistă, Loredana și Delia au pus astfel capăt tuturor speculațiilor conform cărora ar exista o rivalitate între cele două.

Cum se distrează Delia și Loredana, la filmările pentru „X Factor”! Duet de senzație, apărut pe Tik Tok

Ștefan Bănică Jr. și Florin Ristei nu fac decât să demonstreze în continuare că între cei 4 jurați există loc de glume și parodii!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Internauții s-au bucurat mult de postarea făcută de Ștefan Bănică Jr., lăsând zeci de comentarii de apreciere sub poza cu cei 4.

”Vorba cântecului: "Noi nu suntem normali, noi nu suntem normali, ura drăguța mea, noi nu suntem normali!" :))))) / Căutați asemănări și deosebiri din cele două imagini!!! / M-ai făcut să răd cu lacrimi,sunteți bestiali!", au fost unele dintre comentariile lăsate la fotografia amuzantă.

Relația dintre Delia Matache și Loredana Groza

Cântărețe extrem de cunoscute și iubite, cu zeci de ani de vechime în muzica românească, Delia Matache și Loredana Groza au dat ocazia fanilor de a înțelege ce relație este între ele.

Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la "Viva!", Loredana a fost întrebată dacă este destul loc pentru ea și Delia în același platou.

Lavinia Pîrva, irezistibil de sexy pe Instagram. Cântăreața s-a fotografiat în lenjerie intimă, iar fanii au reacționat: ”Ești foarte sexy!”

E loc pentru oricine pe lumea asta, nu doar într-un platou! E o idee foarte interesantă și incitantă faptul că suntem cumva un yin tare – două femei puternice vizavi de yang-ul celor doi bărbați talentați și carismatici, Ștefan și Florin. E mai mult girl power acum. (zâmbește)”, a răspuns Loredana.

Loredana a povestit cum a decurs momentul în care a cunoscut-o pe Delia.

„E mai mult mit decât adevăr, pentru că oamenilor le place să creeze rivalități, așa- zise competiții, dar nu cred că există competiție decât cu tine însuți. E lipsită de fundament această rivalitate, pentru că eu sunt, poate nu toată lumea are habar, cea care a descoperit-o pe Delia, prima care a crezut în talentul ei încă de când era la liceu.”, a mărturisit Loredana.

Râzi cu lacrimi! Florin Ristei și Ștefan Bănică Jr. s-au transformat în Loredana și Delia. Uite cum arată jurații de la X Factor | Foto

Premiera noului sezon X Factor

Sezonul X Factor cu numărul nouă va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, și aduce nu doar muzică de neoprit, ci și multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere.

Începe distracția, pe 7 septembrie! Cele mai tari show-uri, „X Factor”, „iUmor”, „Chefi la cuțite”, „Sacrificiul” și „Te cunosc de undeva!”, noi sezoane, la Antena 1!

Două nume noi, Loredana Groza și Florin Ristei își vor ocupa locurile la masa juraților alături de Delia și Ștefan Bănică, iar Răzvan Simion și Dani Oțil revin în calitate de prezentatori pe scena X Factor. Totodată, în timp ce Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei vor căuta factorul X în cel de-al nouălea sezon, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu, în cadrul unei producții care va fi difuzată exclusiv online.

Cum se distrează Delia și Loredana, la filmările pentru „X Factor”! Duet de senzație, apărut pe Tik Tok... Delia, cel mai plimbăreț jurat X Factor! Unde și-au petrecut vacanțele Ștefan Bănică, Loredana și Florin Ristei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x