Antena Căutare

“Și îngerii au demonii loooor!” Florian Costan, din nou pe scena de la X Factor. “Am asistat la o exorcizare”

După ce a dat greş anul trecut cu piesa “Şi îngerii au demonii lor”, Florian Costan a revenit la "X Factor", gata să îi convingă pe juraţi că merită să meargă mai departe.

După ce a dat greş anul trecut cu piesa “Şi îngerii au demonii lor”, Florian Costan a revenit la "X Factor", gata să îi convingă pe juraţi că merită să meargă mai departe.

“Au fost două luni în viaţa mea, foarte grele, după X Factor. S-a râs foarte mult. Am foarte mari emoţii. După eşecul de anul trecut, greutatea pe umerii mei a crescut. Am de reparat o imagine. Până la urmă, ceea ce fac acum va conta foarte mult. Ori voi deveni şi mai penibil, ori lumea îşi va da seama că am greşit, că nu am ales piesa care trebuie şi merit o a doua şansă”, mărturiseşte concurentul nostru.

Însă, de data asta, se consideră foarte pregătit. Ba, mai mult, este convins că va ajunge direct în Live-uri. Susţinut de logodnică lui, a decis să păşească din nou pe scenă, în faţa juraţilor.

În seara asta, a ales piesa “Somebody to love”, de la Queen şi n-a făcut bine deloc. “Eu sunt răvăşit”, a fost reacția lui Ştefan Bănică Jr.

Şi la fel şi restul juriului! Din păcate, Florian s-a ales cu patru de NU.

“Piesa asta este hit, Nico Negru a venit!” Șpagatul de final care a ridicat publicul în picioare şi a întărâtat-o pe Del... De la un duet cu Carla’s Dreams la Radio Zu, pe scena de la „X Factor”. Adriana Postovan, surpriza serii! “Sub pielea m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x