Antena Căutare

Ştefan Bănică, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată, într-un interviu special! "Toate femeile din viaţa mea au fost nişte lecţii de viaţă"

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Ştefan Bănică este un artist în adevăratul sens al cuvântului. Are o carieră uriaşă în spate, atât în lumea teatrului şi a filmului, cât şi pe plan muzical.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Ştefan Bănică este un artist în adevăratul sens al cuvântului. Are o carieră uriaşă în spate, atât în lumea teatrului şi a filmului, cât şi pe plan muzical.


De-a lungul timpului, a ştiut mereu să găsească lucruri noi, interesante, atractive pentru public şi s-a menţinut în top indiferent de ce a făcut.


Astăzi, când juratul X Factor îşi aniversează ziua de naştere, a ales să-i acorde un interviu deosebit Florentinei Fântânaru, pentru emisiunea “Dincolo de aparenţe”.


Deşi pare greu de crezut, Ştefan Bănică se apropie de 50 de ani, dar asta nu-l sperie deloc: “Cel mai important lucru este prezentul. Tinerețea este prezentă atâta timp cât există copilul din tine. Îmi place să trăiesc clipa.” Întrebat care este cea mai mare teamă a sa, artistul răspunde fără să stea prea mult pe gânduri: “Să mă urc pe scenă şi să încep să fac nişte lucruri mecanice. Când nu mai există fiorul şi emoţia aia unică de la fiecare spectacol.”

Articolul continuă după reclamă

VEZI ÎNTREG INTERVIUL PE ANTENAPLAY


Şi pentru că astăzi are motive de sărbătoare, merită o dedicaţie din partea unei cântăreţe foarte îndrăgite de el. “Pentru mine, muzica lăutărească de petrecere are fineţea sa. Nu am ascuns niciodată faptul că Mioara Lincan a fost mereu un balsam pentru mine”, mărturiseşte Bănică.


În ceea ce priveşte viciile de care se teme, juratul X Factor recunoaşte: “Mi-a fost frică întotdeauna de droguri. N-am încercat pentru că îmi era teamă că o să îmi placă. N-am făcut-o şi nici nu îmi pare rău.” În schimb, s-a temut foarte mult de un rol: Despot Vodă. Pe când era în timpul facultăţii, repetiţiile pentru acest personaj îl terorizau. “Pentru mine a fost ceva îngrozitor. Nu am să uit niciodată.”

Toată lumea ştie că Ştefan Bănică a avut o relaţie foarte specială cu tatăl său şi că au fost extrem de apropiaţi. „Eu l-am privit pe tata ca pe un model şi nu l-am judecat niciodată”, spune artistul. Dar cum sunt copiii săi? “Sunt atât de fericit că îi am. Sunt doi copii extraordinari. Îmi fac viaţa mai frumoasă.”

Chiar dacă nu îşi doreşte asta, viaţa sa personală este foarte urmărită de public, iar poveştile sale de iubire stârnesc interes. Chiar şi aşa, Ştefan nu consideră că a avut noroc la femei. “Toate femeile din viaţa mea au fost nişte lecţii de viaţă. Nimic nu a fost întâmplător. Mă simt norocos pentru momentele frumoase pe care le-am trăit cu ele. În rest, nu e o întâmplare.”


“Ce faci atunci când copiii tăi îşi doresc ultimul tip de telefon sau alt cadou?”, a fost întrebat Ştefan Bănică. “Mă consult cu mamele lor, nu decid doar eu. Ştefănel are telefon, pentru Violeta încă nu e cazul. (…) Eu sunt de principiul că ei trebuie să-şi trăiască anii copilăriei”, adaugă juratul X Factor.

O zi foarte specială pentru Ştefan Bănică! Juratul X Factor are un motiv important de sărbătoare... Moment INCENDIAR! Delia şi Horia au făcut SHOW cum nu s-a mai văzut pe scena "Dansează printre stele"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x