Antena Căutare

Vali Sugar Star, concurentul cu “origine necunoscuta” care il indulceste pe Cheloo

Sezonul acesta, Delia a incercat sa il imbuneze pe Cheloo. Numai ca, desi unii concurenti l-au amuzat, iar altii l-au entuziasmat, Cheloo nu a fost niciodata emotionat de o interpretare. Pana acum.

<!--[if gte mso 9]><xml> </xml> un om cu greutate... (si) in IT. Imbracat cu o camasa in carouri si blugi, nu are look de star. Ceea ce are, insa, este o poveste inedita: “Mama e din Oradea, s-a intalnit cu tata in Falticeni, s-au mutat la Slobozia, insa eu de 15 ani stau in Bucuresti”. <!--[if gte mso 9]><xml> </xml><xml> Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE </xml><xml> </xml> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} </style>

<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE </xml><xml> </xml> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} </style>

Serile si le petrece la karaoke, unde a primit numele de scena Vali Sugar Star, iar zilele, pe terenul de baschet. Nu e un tinerel - face parte mai mult din liga “old school” (muzica anilor ’70 si filmele cu Alain Delon). La X Factor, va interpreta o melodie de suflet, chiar de pe soundtrack-ul filmului cu Delon, “Pour la peau d’un flic”.

Mama si sora raman in culise, cu inimile stranse si mainile inclestate in rugaciune. Cum apare pe scena, Cheloo are un flashback: il stie de undeva, de la MTV. Vali are déjà o bila alba la juriu, iar asta e doar inceputul. Piesa aleasa ii da “Comandantului” fiori pe sira spinarii:

“Do they know you suffer/ from the Bensonhurst blues?/ Bu bui, bui, bui, bu bu bui….”. Cheloo se ridica in picioare si incepe sa aplaude; ochii ii sticlesc, iar ranjetul sau ii bulverseaza pe cei din jur. E posibil ca Vali sa-l fi… inmuiat pe jurat?!

De trei ori, DA! Vocea ragusita si pasiunea pusa in interpretare sunt de netagaduit. Cheloo este euforic, doar piesa ii aduce aminte de tatal sau, un om dintr-o bucata. Mai mult, ii da si un sfat: “Imi place vocea, ar trebui sa o aplici si pe rap, pentru ca restul rapperilor care au venit anul acesta sa para niste fetite”.

Delia si Bittman il trec mai departe, iar Vali intelege ca blues-ul nu mai are gust amarui…

Junioarele joaca dur! Florena, alta fata de 14 ani care bulverseaza juriul... “Coco must DIE!” - Cheloo il trimite la fotografiat comete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x