Antena Căutare

X Factor 2021, 17 decembrie. Betty Iordăchescu, interpretare în forță a piesei „Call me”: „Ai reușit să fii altfel!”

Betty Iordăchescu a interpretat piesa „Call me” în înfruntarea care avea să decidă finaliștii X Factor 2021. Concurenta lui Florin Ristei a urcat încrezătoare în forțele sale și a precizat că a fost exact așa cum a vrut să fie.

Betty Iordăchescu, pe scena X Factor 2021 Galerie
Betty Iordăchescu a interpretat piesa „Call me”, pe scna X Factor 2021 | Antena 1

După Bryana Holingher, a venit rândul lui Betty Iordăchescu să-și prezinte momentul solo. Tânăra de 15 ani a ales o piesă dificilă și i-a încântat pe jurați cu forța și atitudinea ei.

După momentul lui Betty Iordăchescu, Florin Ristei avea să-și aleagă finalista X Factor 2021.

Betty Iordăchescu a cântat piesa „Call me”, la X Factor 2021

În timpul prestației Betty a avut o problemă cu un lănțișor, însă a știut să gestioneze foarte bine faptul că garderoba i-a jucat feste, iar jurații au apreciat faptul că a ieșit bine din situație, fără să intre în panică.

La repetiții, Florin Ristei i-a dat mai multe sfaturi lui Betty. Mentorul a remarcat că unele sfaturi nu i-au fost luate în calcul. „Din nou n-a fost receptică. Ar eo carapace”, a spus Florin Ristei depsre Betty la repetiții.

Citește și: X Factor 2021, 12 noiembrie. Betty Iordăchescu a cântat Family Portrait și a impresionat cu atitudinea „asumată”

Jurizarea momentului lui Betty Iordăchescu, de la X Factor 2021

„Bombă piesa asta. Cred că n-au auzit piesa asta vreodată la X Factor. Ești superbă, ai o energie foarte bună”, a spus Delia.

„Mă gândesc cum o să fii 18 ani, Betty?”, a spus Loredana. „Ai o prezență pe scenă. Mi-a plăcut combinația, mi-a plăcut că ai reușit să fii altfel față de data trecută și să-ți arăți o altă fațetă”, a spus Loredana

„Eu sunt extrem de fericit de amândouă. Voi ați venit și demonstrați că sunteți o generație care aveți puterea de a merge înainte, ceea ce cred că e mai important la un moment dat decât concursul în sine”, a spus Ștefan Bănică.

„Ai fost mai stângace de data asta. Parcă au venit emoțiile din urmă, bună piesa, chiar dacă nu m-ai ascultat cu ce ți-am zis la repetiții, bine cântată”, a spus Florin Ristei.

Citește și: X Factor 2021, 10 decembrie. Betty Iordăchescu interpretează superb piesa „House of the Rising Sun” în etapa de Battles

Cine este Betty Iordăchescu de la X Factor 2021

Betty Iordăchescu are 15 ani și a participat la concursuri internaționale, la care a fost premiată.

Betty Iordănescu este foarte pasionată de mașini și participă des la curse, pentru vârsta ei, desigur. Sportul este, pe lângă muzică, activitatea sa preferată.

„Am 15 ani și sunt din București. Sunt elevă și sunt foarte competitivă. Pentru mine, competiția este foarte benefică, dacă nu sunt antrenată. Îmi place foarte mult să mă duelez. Sunt foarte pasionată de sport, de asta îmi petrec foarte mult timp aici. E o senzație pe care nu o găsești nicăieri. În spiritul competiției, e o senzație mișto să driftuiești. Experiența X Factor este asemănătoare. Eu sunt mai determinată ca niciodată să câștig. Am cântat la concursuri internaționale, dar și în țară”, a spus Betty Iordăchescu în audițiile X Factor 2021.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 17 decembrie. Bryana Holingher, moment spectaculos cu piesa „Ain’t No Other Man”: „Ești deja o câștigătoa... Finaliști X Factor 2021. Bryana Holingher a uimit pe scenă la doar 14 ani. Vezi momentele care au adus-o în marea finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x