Antena Căutare

X Factor nu este doar despre voce! Delia a recunoscut: "Mă uit intodeauna şi la ţinută. Spune multe despre un concurent"

Inspirată de ținuta originală a unei concurente de pe scena ”X Factor”, Delia a recunoscut că pune preț pe haine și nu doar când vine vorba de propria sa înfățișare. 

Inspirată de ținuta originală a unei concurente de pe scena ”X Factor”, Delia a recunoscut că pune preț pe haine și nu doar când vine vorba de propria sa înfățișare.

Pentru jurata ”X Factor”, felul în care un concurent se prezintă pe scena ”X Factor” este un mod de a învăța mai multe despre persoana respectivă, uneori chiar înainte ca aceasta să înceapă să vorbească.

”Eu analizez și ținuta, fără să vreau. E o impresie pe care mi-o lasă, îmi spune foarte multe despre un concurent, despre cum gândește”, a mărturisit Delia. De altfel, jurata pune preț pe ținuta vestimentară mai ales când vine vorba de aparițiile sale.

Fiecare apariție a sa în platoul „X Factor” este atent studiată și, de multe ori, Delia intervine și ea în procesul în care sunt compuse ținutele sale. Ca urmare, fiecare apariție a sa este complet spectaculoasă și originală, după cum Delia și-a obișnuit deja admiratorii.

X Factorul este aici! Cristian Porcari, puştiul care seamănă cu fiul lui Bănică, interpretează SENZAŢIONAL "Versus&... Fac echipă în familie, vineri seara, de la ora 21.15. Un bebeluș urcă pe scena "X Factor": "Nu suport să ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x