Antena Căutare

Spînu Radu Rică este administratorul de bloc cu suflet de artist! „Eu înțeleg toată muzica. De la blues până la Justin Bieber.” 

Spînu Radu Rică are 44 de ani și este administrator de bloc în Valencia. De doi ani, studiază muzica, dar cântă de când era copil.

Spînu Radu Rică are 44 de ani și este administrator de bloc în Valencia. De doi ani, studiază muzica, dar cântă de când era copil.

Spînu Radu Rică vine tocmai din Spania pentru șansa de a urca pe scena X Factor. Este înscris în Academia de Muzică de doi ani, dar cântă de când era copil.

Nu este un novice în materie de concursuri. Spune că muzica lui de suflet este rock'n'roll-ul.

„Eu înțeleg toată muzica. De la blues până la Justin Bieber.”

Recunoaște că ar minți dacă ar spune că nu are emoții, dar că speră ca ele să fie contructive. Pe scenă, a interpretat o baladă, în spaniolă.

Ce părere au avut jurații de administratorul din Valencia?

Emisiunea continuă vineri, de la aceeași oră cu ultima ediție de audiţii a celui de-al optulea sezon „X Factor”. Din luna noiembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, Antena 1 va difuza urmatoarea etapã a show-ului – Bootcamp-ul.

Din susținătoare, Cătălina Zoescu a devenit concurent! Cătălina, arată-ne nebunia ta!... Angelina Ilie, cea mai emoționată concurentă de pe scena X Factor! Cu o voce tremurândă, a dat greutate piesei ”Friends”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x