Antena Căutare

Eric are votul de încredere al lui Robbie Williams! A urcat pe scenă și ne-a arătat ce poate: ”Let Me Entertain You”!

Eric Ardent are 14 ani și de 4 ani s-a mutat în Stuttgart cu părinții lui. Deși are o vârstă fragedă, el a participat deja la mai multe concursuri importante. Surpriza vieții sale mărturisește că a fost momentul în care a primit un mesaj video de încurajare

Eric Ardent are 14 ani și de 4 ani s-a mutat în Stuttgart cu părinții lui. Deși are o vârstă fragedă, el a participat deja la mai multe concursuri importante. Surpriza vieții sale mărturisește că a fost momentul în care a primit un mesaj video de încurajare din partea lui Robbie Williams, înainte de a interpreta piesa acestuia ”Let me entertain you”, pe scena unui mare talent-show din Germania.

”De câte ori îl ascult mi se face pielea de găină. Nici acum nu-mi vine să cred. Este idolul meu și visez să ajung și eu un cântăreț cunoscut”, dezvăluie Eric.

„ Mi-a și trimis un mesaj video. Nu mi-a venit să cred. Nu știam cum să îmi exprim fericirea. Încă nu îmi vine să cred.”

Eric spune că cea mai mare dorință a lui este de a deveni un mare artist, cel puțin la fel de cunoscut ca idolul său, Robbie Williams.

A urcat pe scenă plin de încredere și a interpretat piesa ”Le Me Entertain You”. Oare ce ar zice Robbie de prestația lui?

Emisiunea continuă vineri, de la aceeași oră cu ultima ediție de audiţii a celui de-al optulea sezon „X Factor”. Din luna noiembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, Antena 1 va difuza urmatoarea etapã a show-ului – Bootcamp-ul.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x