Antena Căutare

Ce apariție! Dominique Simionescu, „fata cu flori pe cap”, a făcut senzație în sezonul 9 „X Factor”

Un moment cu adevărat special din a patra ediție din sezonul 9 „X Factor” a fost atunci când Dominique Simionescu i-a uimit pe jurați nu doar cu look-ul, ci și cu vocea ieșită din comun!

Ce apariție! Dominique Simionescu, „fata cu flori pe cap”, a făcut senzație în sezonul 9 „X Factor” Galerie
Dominique Simionescu, „fata cu flori în cap”, a făcut senzație în sezonul 9 „X Factor”

Sezonul 9 al emisiunii „X Factor” poate fi urmărit vinerea, de la ora 20:30, la Antena 1!

Puștoaica în vârstă de 18 ani de la „X Factor” a captat atenția tuturor cu faptul că a ales să poarte pe cap o superbă coroniță de flori, despre care a dezvăluit că îi este talisman, în fiecare competiție muzicală.

Dominique Simionescu i-a cucerit pe jurații emisiunii X Factor

„Am 18 ani, deși arată de 14. Hai, 14 jumate machiată!”, a glumit ea, înainte de prestație, spre deliciul tuturor.

citește și: Bianca Mihai a hipnotizat juriul „X Factor” cu privirea, dar și cu vocea specială! „Mi-am găsit sosia în Dubai”

Pe cât de firavă, pe atât de simpatică și plină de energie! Așa am putea s-o descriem pe Dominique Simionescu, tânăra care a urcat pe scena „X Factor” cu o atitudine de star adevărat. Aceasta a ales să impresioneze printr-un colaj muzical realizat din piesele „Inimă, nu fi de piatră” și hitul „I Will Survive”.

„Îmi plac fetele fâșnețe! Ești irezistibilă!”, a dezvăluit Loredana, captivată nu doar de modul în care arată Dominique Simionescu, ci și de timbrul special al vocii sale.

citește și: Ana Maria German a prins aripi la „X Factor”! Tânăra a impresionat până la lacrimi juriul: „O să cânt ce a mai rămas din mine”

A urmat apoi un dialog savuros și extrem de amuzant între tânăra îndrăzneață și jurații show-ului și parcă toată lumea s-a îndrăgostit de tânăra de 18 ani!

Pentru spectacolul făcut pe scena emisiunii „X Factor”, „fata cu florile pe cap” a primit trei de „da”, adică șansa de-a ajunge în etapa următoare a competiției muzicale!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 din sezonul 9 „X Factor” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Vasi Bistrae a venit pentru a patra oară la „X Factor”! Ștefan Bănică: „Hai, mă Vasi, cântă din suflet, rupe scena”... Ana Paula Pantea a făcut magie curată, de la operă la fado, pe scena „X Factor”! „Este o comoară la noi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x