Antena Căutare

"Ești diva care călărește scena!". Voinea Florina și Maria Gogu, concurentele pentru care Răzvan și Dani au pariat un milion: "Voce ai, dar ai grijă unde-ți ții duhul"

Voinea Florina și Maria Gogu, zisă și Sandra, sunt prietene și colege de trupă, iar împreună cântă la petreceri într-un restaurant din Târgoviște.

Voinea Florina și Maria Gogu, zisă și Sandra, sunt prietene și colege de trupă, iar împreună cântă la petreceri într-un restaurant din Târgoviște.

Convinsă că trebuie și merită să devină vedetă, Sandra a decis să se înscrie la ”X Factor” și a convins-o și pe Florina să meargă cu ea. Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams și Ștefan Bănică jr au avut câteva recomandări pentru ele.

Nu ai cântat greșit, neapărat, e doar o tehnică puțin prăfuită, de care nu mi-e dor”, i-a spus Delia Florinei, apoi a încurajat-o pe Sandra să își găsească o identitate artistică. "

Dacă vrei să fii bomba sexy, asumă-ți și fii până la capăt, nu la jumate. Ori ești în zona aia, ori ești diva care călărește scena!”, a încheiat Delia.

A cucerit scena de la "Next Star" și a venit hotărât să treacă la un alt nivel. Teodor Danci a surprins juriul... ”Am look, fac sală, arăt bine. Am mai făcut acasă câteva abdomene, să fie ok". Paul Milea a venit să se lanseze la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x