Antena Căutare

Gingașă ca o floare și nesigură pe puterile ei, Ana Maria Tilici a intrat alergând pe scena X Factor

Are 18 ani și a venit singură la audiții, tocmai din Galați. Spune ca x factor este raspunsul la icea mai grea întrebare din sufletul ei: să continue cu muzica sau să își caute altă cale în viață?

Are 18 ani și a venit singură la audiții, tocmai din Galați. Spune ca X Factor este raspunsul la cea mai grea întrebare din sufletul ei: să continue cu muzica sau să își caute altă cale în viață?

”Am emoții. Vreau ca totul să iasă bine. Nu vreau să greșesc.”

A intrat pe scenă alergând. Cuprinsă de emoții, a recunoscut că a vrut să renunțe, să anuleze drumul cu microbuzul până pe scena X Factor.

În momentul în care a început să cânte, Ana s-a transformat: voce, atitudine, prezență scenică! Cum să cânți atât de bine și să fii nesigură pe talentul tău?

Oare ce au spus jurații?

Emisiunea continuă vineri, de la aceeași oră cu ultima ediție de audiţii a celui de-al optulea sezon „X Factor”. Din luna noiembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, Antena 1 va difuza urmatoarea etapã a show-ului – Bootcamp-ul.

Eric are votul de încredere al lui Robbie Williams! A urcat pe scenă și ne-a arătat ce poate: ”Let Me Entertain You”!... Oooo, ”toată lumea-i în picioare!” Cristian Catan ne-a arătat cum sună un rap original, din Chișinău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x