Antena Căutare

Oooo, ”toată lumea-i în picioare!” Cristian Catan ne-a arătat cum sună un rap original, din Chișinău

Cristian Catan a bătut drum lung până pe scena X Factor. El este din Chișinău, are 25 de ani și este marketolog la o firmă de construcții.

Cristian Catan a bătut drum lung până pe scena X Factor. El este din Chișinău, are 25 de ani și este marketolog la o firmă de construcții.

„Mama mi-a spus că întâi am început să cânt, apoi să vorbesc. Prin muzică vreau să transmit diferite emoții, legat de dragoste, suferință, succes, un amalgam de emoții.”

Spune că ”X Factor” este cel mai mare test pe care îl va da. Juratul lui preferat este Carlas Dreams, pe care îl admiră pentru sinceritate și modul direct în care spune ce gândește, fără menajamente.

Cristian a avut curaj, a urcat pe scenă și a ales să interpreteze o piesă compusă chiar de el.

Emisiunea continuă vineri, de la aceeași oră cu ultima ediție de audiţii a celui de-al optulea sezon „X Factor”. Din luna noiembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, Antena 1 va difuza urmatoarea etapã a show-ului – Bootcamp-ul.

Gingașă ca o floare și nesigură pe puterile ei, Ana Maria Tilici a intrat alergând pe scena X Factor... ”Aproape m-am îndrăgostit” Ne pare rău, dar Lavinia Delea e luată! Frumoasa BIBLIOTECARĂ și-a cântat dragostea pe scena ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x