Antena Căutare

Final COLOSAL de ediție! Isabela Pamparău ne-a facut să ne simțim minunat, ascultând interpretarea ei a piesei ”Feeling Good”

Isabela Pamparău a venit să își arate talentul pe scena ”X Factor”, după ce a câștigat marele trofeu în sezonul 4 al emisiunii ”Next Star”. Ea a cântat piesa ”Feeling Good” a celebrului Michael Buble.

Isabela Pamparău a venit să își arate talentul pe scena ”X Factor”, după ce a câștigat marele trofeu în sezonul 4 al emisiunii ”Next Star”. Ea a cântat piesa ”Feeling Good” a celebrului Michael Buble.

Emoțiile par să fie recurentă a ediției din această seară a emisiunii ”X Factor”:

„Am emoții. Nu vreau să dezamăgesc pe nimeni”, a mărturisit tânăra.

Despre ”Feeling Good”, spune că nu este piesa ei preferată, dar o face întotdeauna să se simtă bine.

„X Factor mi-ar demonstra că ar trebui să am mai multă încredere în mine, din punct de vedere muzical.”

Acum patru ani, Isabela Pamparău a câștigat marea Finală “Next Star” cu piesa “Chandelier”, aducându-i titlul de “Sia de România”. La cei 12 ani, pe cât avea atunci, Isabela a reușit să își demonstreze forța, emoția și atitudinea demnă de un adevărat superstar.

Isabela Pamparau ne-a mărturisit că perioada de după câștigarea trofeului Next Star nu a fost tocmai roz. Ea a fost ținta răutăților coelgilor și oamenilor din mediul online.

Ce ar mai fi de zis după prestația ei din această seară?

Emisiunea continuă vineri, de la aceeași oră cu ultima ediție de audiţii a celui de-al optulea sezon „X Factor”. Din luna noiembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, Antena 1 va difuza urmatoarea etapã a show-ului – Bootcamp-ul.

Ciao, Vincenzo! Șarmantul italian a dat TOT pe scenă! Și-a încheiat numărul cu LACRIMI în ochi!... Emoții, lacrimi, talent cu carul și un cățeluș surd! Ediția de marți seară a ”X Factor” a fost plină de momente neprevăz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x