Antena Căutare

Mihai Mitițescu și-a sărutat soția și bebelușul și a plecat la război. Ba nu, a urcat pe scena X Factor!

”Bună ziua! Mă numesc Mihai Mitițescu , am 24 de ani și sunt tătic”. Așa a intrat pe scenă Mihai, pe care poate îl recunoașteți dintr-un serial pentru adolescenți.

”Bună ziua! Mă numesc Mihai Mitițescu , am 24 de ani și sunt tătic”. Așa a intrat pe scenă Mihai, pe care poate îl recunoașteți dintr-un serial pentru adolescenți.

Mihai Mitițescu este actor și muzician. După o perioadă agitată pe plan profesional, el a ales să se retragă din lumina refelctoarelor și să își întemeieze o familie:

”Am devenit tată de fetiță. Sunt foarte mândru de ea. Viața de familie e minunată, este ceea ce mi-am dorit.”

Dar ”virusul” muzicii nu rămâne inactiv pentru prea mult: ”Sunt un om care arde. Vreau să mă exprim. Vreau să intru pe scenă. Vreau să cânt, să fac ce-mi place.”

Cum a fost primit momentul pregătit de Mihai Mitițescu?

Emisiunea continuă vineri, de la aceeași oră cu ultima ediție de audiţii a celui de-al optulea sezon „X Factor”. Din luna noiembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, Antena 1 va difuza urmatoarea etapã a show-ului – Bootcamp-ul.

”Aproape m-am îndrăgostit” Ne pare rău, dar Lavinia Delea e luată! Frumoasa BIBLIOTECARĂ și-a cântat dragostea pe scena ... Ți se face pielea de găină! Părăsită de mamă si adoptată în SUA, Julia Alexis a venit la X Factor ÎNAINTE de a-și cunoaș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x