Antena Căutare

Cine e și cum arată iubita lui Bogdan Talașman, personajul „Dorin Drăghici” din serialul Adela. Tânăra este de meserie tot actriță

Actorul Bogdan Talașman are o relație de ceva timp cu Andreea Chirițescu, care a studiat actoria la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "I. L. Caragiale" din București. Iată cum arată tânăra și ce fotografii haioase sau înduioșătoare obișnuiesc cei doi să publice în online. Bogdan Talașman are rol în serialul Adela de la Antena 1.

Cine e și cum arată iubita lui Bogdan Talașman, personajul „Dorin Drăghici” din serialul Adela. Tânăra este de meserie tot actriță

Antena 1

Bogdan Talașman, care joacă rolul lui „Dorin Drăghici” din serialul Adela, de la Antena 1, este într-o relație cu Andreea Chirițescu. Între cei doi există o diferență de aproape 20 de ani, conform presei locale, gorjonline.ro.

Andreea Chirițescu, iubita lui Bogdan Talașman, este și ea actriță

Bogdan Talașman are două fiice foarte simpatice, pe Ioana (11 ani) și Maria (12 ani), din fosta căsnicie. Andreea Chirițescu, actuala iubită a actorului din Adela, are 30 de ani și este de o frumusețe aparte, naturală. Tânăra are o carieră în lumea teatrului și a filmului, fiind actriță a Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, scrie aceeași sursă menționată mai sus.

Ea are și propria școală de teatru pentru copii, conform Ziare.com.

La un moment dat, Bogdan Talașman și iubita lui au fost în vacanță în Corfu, Grecia. „O expun aici pe iubita mea, @andreeachiritescu.ro, ca să se vadă foarte clar ca nu contează frumusețea exterioară, ci cât de bună la suflet ești”, a scris Bogdan Talașman pe Facebook, publicând totodată și o fotografie cu iubita lui îmbrăcată în costum de baie.

Bogdan Talașman și Andreea Chirițescu postează deseori fotografii cu ei împreună în mediul online, atât pe Instagram, cât și pe Facebook, acolo unde toată lumea îi apreciază.

Bogdan Talaşman, rol în serialul Adela de la Antena 1

Serialul Adela, produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, difuzat în fiecare joi, de la 20:30 la Antena 1, care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, a început deja filmările pentru cel de-al treilea sezon al proiectului.

Noi lucruri vor ieşi la iveală şi vor pune în continuare piedici în calea fericirii şi a liniştii protagoniştilor.

Bogdan Talaşman joacă rolul personajului „Dorin Drăghici”: „Dorin este un bărbat care, deşi căsătorit, se află în căutarea dragostei. Prins într-o căsnicie total nefericită şi încărcat de o mulţime de frustrări, Dorin va începe să ia decizii care să îl mulţumească şi pe el. Îmi pare foarte bine că am ajuns în povestea asta, mai ales în această perioadă foarte grea pe care o traversăm cu toţii. Menirea actorilor este să spună poveşti şi mă bucur foarte tare că am revenit să spun poveşti în cea mai nouă producţie semnată Ruxandra Ion!”, a declarat actorul.

Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Ultimele știri
x