Antena Căutare

America Express, 12 decembrie 2023. Irina Fodor a anunțat ce echipă a câștigat imunitatea din cel de-al optulea stage

În ediția 35 a emisiunii America Express sezonul 6, Irina Fodor a anunțat ce echipă a câștigat imunitatea, în cel de-al optulea stage. Acesta a fost momentul în care Aris și Alexia au luat o decizie importantă.

Colaj cu Irina Fodor și trei echipe de la America Express Galerie
În ediția 35 a emisiunii America Express sezonul 6, Irina Fodor a anunțat ce echipă a câștigat imunitatea, în cel de-al optulea stage | Antena 1

Concurenții au avut parte de numeroase misiuni dificile și provocări surprinzătoare în ediția 35 a emisiunii America Express sezonul 6. La final, prima echipă care a ajuns la Irina Fodor a câștigat imunitatea acestui stage, în ediția din 12 decembrie 2023.

Irina Fodor a anunțat ce echipă a câștigat imunitatea în ediția 35 a emisiunii America Express sezonul 6, din data de 12 decembrie 2023

În ediția 35 a emisiunii America Express sezonul 6, concurenții au trecut prin numeroase misiuni dificile. Una dintre cele mai grele a fost misiunea cu taurul, apoi găsirea unor obiecte speciale.

„Înainte să ajungeți în orașul Cordoba, trebuie să vă faceți 2 prieteni argentinieni. Schimbați aceste două obeicte din România cu 2 obeicte din Argentina. Ceramica românească pentru o cană de mate și palinca pentru o sticlă de vin argentinian. Vă aștept cu aceste obiecte la Parque del Chateau, în Cordoba”, a transmis Irina Fodor.

Citește și: America Express, 12 decembrie 2023. Alexia Eram a făcut un gest neașteptat în timpul jocului pentru amuletă. Toți s-au mirat

După o luptă aprigă cu taurul mecanic și după ce au făcut rost de obiectele cerute de Irina Fodor, echipele au alergat la locul de întâlnire indicat de aceasta.

Când au ajuns acolo, Sânziana și Laura au fost întâmpinate de Irina Fodor.

Citește și: America Express, 12 decembrie 2023. Romică Țociu a renunțat la pantaloni în timpul misiunii cu taurul mecanic

„Știu cât v-ați consumat, mai ales când ați fost doar cu câțiva pași în spate. Nu mai e de glumit cu viteza. Începe să devină elementul vital, trebuie să vă concentrați și, ceea ce este cel mai important, trebuie să vă mișcați de acum încolo cel puțin la fel de biine ca acum, pentru că sunteți prima echipă ajunsă la mine”, a fost vestea dată de Irina Fodor.

„Momentul mi-a inundat sufletul de bucurie, efectiv nu-mi venea să cred și eram atât de mândre”, a zis Laura Giurcanu.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 12 decembrie 2023. Romică Țociu a renunțat la pantaloni în timpul misiunii cu taurul mecanic... America Express, 12 decembrie 2023. Concurenții au primit scrisori și mesaje emoționante de la familie și apropiați. Cin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x