Antena Căutare

America Express, 13 decembrie 2023. Ce echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă în al optulea stage. Ce a făcut Romică Țociu

Trei echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă din al optulea stage în ediția 36 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 13 decembrie 2023. Telespectatorii au avut parte de o răsturnare de situație.

colaj foto cu irina fodor si echipele de la america express sezonul 6 Galerie
Irina Fodor a anunțat ce echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă, în ediția 36 a emisiunii America Express | Antena 1

Ediția 36 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 13 decembrie 2023, vine cu o nouă cursă pentru ultima șansă. Deși au trecut prin momente emoționante și clipe tensionate în urmă cu o zi, concurenții sunt mai pregătiți ca niciodată să ajungă în etapa următoare a concursului.

Semifinala se apropie cu pași rapizi, motiv pentru care probele devin din ce în ce mai dificile. Așadar, doar cei mai puternici și ambițioși vor ajunge până acolo. Cu multă speranță că vor rămâne în competiție, perechile de vedete au mers la care pentru a afla informații despre cursa pentru ultima șansă.

Citește și: America Express, 12 decembrie 2023. Romică Țociu a renunțat la pantaloni în timpul misiunii cu taurul mecanic

Echipa care a obținut prima imunitate din Argentina în ediția trecută este formată din Sânziana Negru și Laura Giurcanu. Astfel, concurentele nu sunt în pericol de eliminare. Mai mult, acestea au primit „biletul” către semifinala sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui.

Emoțiile au început să pună stăpânire pe concurenți atunci când Irina Fodor a numit prima echipă care va lupta pentru a nu pleca acasă.

Cine sunt cele trei echipe care au intrat la cursa pentru ultima șansă din al optulea stage în ediția 36 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 13 decembrie 2023

Aris și Alexia Eram au ajuns pe penultimul loc la prezentatoarea TV în cursa pentru imunitate. În concluzie, tânăra și fratele ei vor intra la cursa pentru ultima șansă din ediția 36 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 13 decembrie 2023.

„A fost o surpriză pentru toată lumea!”, a spus Sânziana Negru, vizibil surprinsă, în cadrul unui testimonial.

Înainte de a afla vestea, Alexia Eram a dezvăluit că ziua precedentă a fost una grea pentru ea: „Vă dați seama că nu ne pică deloc bine, chiar dacă ne așteptam! Încerc să mă țin tare și să nu plâng”.

A doua echipă care se va întrece pentru a rămâne în competiție este formată din Iulia Albu și Mike. Designerul vestimentar și iubitul ei au ajuns pe ultimul loc în fața Irinei Fodor, atunci când s-a dat imunitatea.

Citește și: America Express, 12 decembrie 2023. Iulia Albu a răbufnit când a aflat ce ordine a stabilit Vlad Huidu la plecarea echipelor

„Tuturor cred că ni s-a pus pata pe Iulia Albu și se simte asta!”, a mărturisit Laura Giurcanu.

Cea de-a treia pereche ce merge în cursa pentru ultima șansă a fost votată de ceilalți concurenți. Strategiile nu au întârziat să apară din peisaj în ediția 36 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 13 decembrie 2023.

„L-am trimis pe Romică în cursă fără regrete sau ceva personal! El s-a supărat foarte tare, nici nu se uita la noi”, a fost decizia Laurei Giurcanu.

Pentru că au avut cele mai multe nominalizări, Romică și Cătălin Țociu se vor întrece alături de echipele: Alexia și Aris Eram, Iulia Albu și Mike.

„Nu m-am supărat, asta e! Ați făcut o gașcă frumoasă. E bine și acasă! (...) Îi iubesc la fel de mult, dar nu mă mai pot așeza cu ei la masă pentru că astăzi mi-au demonstrat că au o coaliție. Trebuie să ne ferim!”, a spus actorul.

„Sincer chiar nu mă așteptam la această reacție a lui Romică pentru că el este mereu foarte vesel. Este prima oară când am văzut că i-a picat foarte rău!”, a mai adăugat Alexia Eram.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Care este motivul pentru care Iulia Albu nu are o relație bună cu părinții ei. Nu i-au fost alături nici la nunta cu fos... America Express, 13 decembrie 2023. Romică Țociu a cedat și nu și-a mai putut stăpâni nervii. Ce au surprins camerele de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x