Antena Căutare

America Express, 22 ianuarie 2023. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, clipe de panică pe traseu. „Ne-au furat ăștia”

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au trecut prin momente de panică atunci când, chiar în timp ce se deplasau către următoarea probă, șoferul lor a cotit pe lângă drumul principal. Cei doi și-au făcut tot felul de gânduri când s-au văzut în mijlocul câmpului.

America Express, 22 ianuarie 2023. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, clipe de panică pe traseu. „Ne-au furat ăștia” Galerie
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, clipe de panică pe traseu. „Ne-au furat ăștia” | Antena 1

Aflați pe traseu pentru următoarea probă, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au trăit clipe de panică. După ce șoferul lor făcuse deja o scurtă opriere, acesta a luat în viraj și s-a abătut de la dumul principal, lucru ce le-a dat de gândit celor doi concurenți. Mai în gumă, mai în serios, chef-ul a început să își facă testamentul, însă momentul i-a ținut cu sufletul la gură.

Citește și: America Express, 17 ianuarie 2023. Unde au fost duși Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru de un mexican. Ce le-a arătat

Cum au reacționat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru când au văzut că șoferul se abate de la drumul principal la America Express ediția 5 din 22 ianuarie 2023

„La un moment dat, iese de pe strada principală, face stânga. Ne bagă printre două case și o ia pe câmp. Trecem de primnul lan de porum, apoi de un alt lan de porumb mai mare”, a spus bucătarul când a văzut că nu se mai află pe drumul principal.

Știind că se află într-o zonă periculoasă, el s-a gândit chiar că poate vor fi jefuiți sau răpiți. Deși au păstrat o notă pozitivă, îngrijorarea li se citea pe chip celor doi.

„Băi ne duce în câmp să ne ia adidașii, rinichii”, a mai adăugat Scărlătescu.

„Bontea și Dumitrescu, tot ce am pe numele meu, vă las vouă”, a mai adăugat acesta, în spirit de glumă.

La un moment dat, mașina s-a oprit în mijlocul câmpului, iar șoferul s-a dat jos explicându-le că trebuie să meargă să lase cuiva mâncare. Deși timpul se scurgea, cei doi au fost nevioți să aștepte acolo, spre disperares lor.

Bruja și Pufeh, la un pas de accident pe pod, la America Express. Cum au reușit să traverseze prăpastia

În același timp, Bruja și Pufeh au ajuns la probă, unde au dat „nas în nas” cu defectul lor, dar și cu una dintre cele mai mari frici. Așa cum se așteptau Andreea Bălan și Andreea Antonescu, cei doi nu s-au supărat când au văzut că lor le-a revenit „impotența sexuală” și au tratat situația cu umor.

Însă, continuarea probei le-a șters zâmbetul de pe buze. Cei doi concurenți au ajuns pe pod, unde au fost la un pas de un accident grav, fiind nevoiți să care și „handicapul” după ei.

„În momentul ăla am crezut că gata, acolo rămân. Erau bucăti de lemn din pod rupte și când am văzut, m-am gândit că asta se poate întâmpla la orice stinghie”, a spus Bruja.

„O aveam și pe Mariana cu noi care l-a un moment dat s-a dezechilibrat și s-a mișcat podul cu noi și era să pice de pe pod”, a mai povestit vedeta.

Citește și: America Express, 16 ianuarie 2023. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au refuzat ajutorul unui șofer. Care este motivul

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 22 ianuarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au atribuit câte un defect fiecărei echipe... America Express, 22 ianuarie 2023. Concurenții i-au convins pe mexicani să bea ceaiuri „miraculoase”. La ce metode au ap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x