Antena Căutare

America Express, 7 martie 2023. Cine a câștigat jocul pentru amuletă, desfășurat printre cascade și prăpăstii amețitoare

Jocul de amuletă din ediția de America Express de pe 7 martie 2023 a fost unul de-a dreptul spectaculos. Cele 3 echipe participante au fost încântate că au avut parte de o asemenea experiență. Echipa care a realizat proba în cel mai scurt timp a câștigat amuleta de 1.000 de euro și un avantaj important.

Colaj cu Irina Fodor și concurenții America Express Galerie
Trei echipe de la America Express au participat la un joc de amuletă spectaculos în eiția difuzată pe 7 martie 2023 | Antena 1

Echipele formate din Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu și Puya și Melinda au participat la un joc de amuletă plin de adrenalină. Concurenții au parcurs un traseu în natură cu tiroliană, rapel și poduri înalte. La finalul probei concurenții au ridicat un turn Jenga, iar echipa cea mai rapidă a câștigat amuleta.

Cătălin Bordea și-a învins frica de înălțime:

„Eu mă tem de înălțime. Mi-am cerut soția în căsătorie sărind din avion. Ea a zis <<Da>> sus, eu am zis <<Nu>> jos, că nu mai fac asta niciodată”, a povestit comediantul.

Citește și: America Express, 7 martie 2023. Puya și Melinda au refuzat cazarea oferită de Irina Fodor. Care a fost motivul

Cătălin Bordea a avut un atac de panică la jocul de amuletă din ediția de America Express d epe 7 martie 2023

„Am avut un atac de panică. Am început să tremur, mi-a venit să plâng. Tot ce îmi doream era să ating pământul”, a spus Cătălin Bordea despre coborâtul pe rapel, unde Nelu Cortea s-a ales cu o julitură la genunchi.

Și Puya și Melinda și-au depășit limitele și s-au bucurat de acest circuit palpitant:

„Nu mi-a fost teamă pe tiroliană. M-am gândit că fetele mele se dau de mici”, a spus soția lui Puya despre tiroliană, deși la rapel situația a stat diferit: „De frică nu m-am uitat până jos. Mi-am învins o frică”, a povestit Melinda.

După jocul de Jenga, prezentatoarea America Express a dezvăluit ce timp a scos fiecare echipă.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat jocul de amuletă din ediția 31 de America Express

Puya și Melinda au parcurs circuitul în 18 minute și 9 secunde și au construit turnul în 6 minute și 35 de secunde.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au făcut circuitul în 14 minute și 33 de secunde și turnul în 7 minute și 30 de secunde.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au făcut circuitul în 8 minute și 53 de secunde și jocul Jenga în 5:57.

Astfel, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat jocul de amuletă din ediția 31 de America Express.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Citește și: America Express, 28 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, reacție neașteptată când a fost prins din urmă de Andreea Bălan

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 7 martie 2023. Cătălin Scărlătescu, nevoit să coboare în rapel o stâncă foarte abruptă: „Nu se poate aș... America Express, 7 martie 2023. Concurenții s-au „izbit ca insectele” la proba cu tiroliana. Ce a făcut Melinda: „Frână...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x