Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Echipele au dat buzna în supermarket, dar nu se așteptau la ce a urmat. Peste ce au dat acolo

Concurenții s-au strâns la primul careu cu Irina Fodor și au primit o nouă misiune, la America Express, sezoul 6 ediția 2 din 22 octombrie 2023. Ce au avut de făcut deși erau extrem de pe o vreme deloc favorabilă.

colaj foto cu echipele la america express - drumul soarelui, sezonul 6 Galerie
Echipele au dat buzna în supermarket, dar nu se așteptau la ce a urmat. Peste ce au dat acolo | Antena 1

Cele 9 echipe au făcut cunoștință cu fascinantul poporul paisa și au aflat mai multe despre gastronomia, dialectul sau superstițiile lor într-un mod inedit. După ce au primit „cadou” o gentuță tradițională, concurenții au aflat și ce au de făcut, de fapt, în următoarea misiune. Irina Fodor i-a anunțat că au de găsit 33 de obiecte precum monedă, oglindă și chiar hârtie igienică, bineînțeles, contratimp.

Deși aceasta le-a precizat că nu au nevoie de respectivele obiecte în acea seară, tema de a nu fi întrebați de ele la misiunea următoare, i-a făcut pe mulți să plece în căutarea lor. Concurenții nu au stat prea mult pe gânduri și au dat buzna în spermarket.

Citește și: America Express, sezonul 6. Echipele au ajuns în Medellín unde au avut parte de un instructaj ca în filme: „Suntem în război"

Concurenții au avut de găsit 33 de obiecte la localnici, la America Express, sezonul 6 ediția 2 din 22 octombrie 2023. La ce strategii au apelat

Pe întuneric și prin ploaie, cele 9 echipe au plecat să își caute cazare în ordinea în care au ajuns la Irina Fodor anterior, cu o distanță de două minute. Cu toate acestea, concurenții au făcut un mic ocol pentru a găsi măcar o parte din cele 33 de obiecte.

Sonia Simionov și Iuliana Pepene s-au numărat printre cele mai norocoase. Cele două concurente au dat peste un bărbat „foarte implicat” care le-a oferit mai multe obiecte de pe lista primită, la America Express, sezonul 6 în ediția 2 din 22 octombrie 2023.

„Ne-a dat cuțitul lui din buzunar, probabil să se apere cu el”, au spus ele surprinse de bunăvoința acestuia.

„Am mobilizat tot centrul comercial. A fost ca la nuntă: s-a strigat darul. Foarfece, chibrituri!”, au adăugat concurentele.

Nici pentru Laura Giurcanu și Sânziana Negru nu a fost o provocare prea mare. Cele două au intrat fără reținere într-un magazin unde au cerut „papel de culo”, spre amuzamentul tuturor.

„Nu ne-a fost rușine să cerem. Le-am explicat contextul, că suntem într-un show. Erau semiamuzanți, dar ne-au dat”, au povestit acestea.

În același timp, Romică Țociu și Cătălin, Ada Galeș și mama ei și frații Eram au apelat la o altă strategie. Ei au considerat că este mai important să își caute cazare și să întrebe acolo dacă au anumite obiecte de pe listă.

Citește și: America Express, sezonul 6. Concurenții au deschis servieta „de traficanți” și au avut o surpriză. Ce au fost nevoiți să facă

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

În săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă și duminică de la ora 20.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 20.00 și luni, marți și miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Soarelui se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Cine a câștigat primul joc de amuletă de pe Drumul Soarelui. Ce joker a extras echipa victor... America Express, sezonul 6. Cleopatra Stratan, moment critic la cazare. Ce a găsit în casă: „Vreau să plec în momentul ă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x