Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Giulia Anghelescu, copleșită de alergătura de la probă: „Mi-a fost rău”. Cum a reacționat Vlad Huidu

Giulia Anghelescu a fost la un pas să cedeze în timpul probei la America Express, sezonul 6 ediția 12 din 5 noiembrie 2023. Artistei i s-a făcut rău, dar nu a vrut să se oprească.

America Express, sezonul 6. Giulia Anghelescu, copleșită de alergătura de la probă: „Mi-a fost rău”. Cum a reacționat Vlad Huidu Galerie
Giulia Anghelescu, copleșită de alergătura de la probă: „Mi-a fost rău”. Cum a reacționat Vlad Huidu | Antena 1

Miza uriașă și-a spus cuvântul, în această seară! Cele 9 perechi au dat tot ce au avut mai bun pentru a obține imunitatea mare din ultima etapă din Columbia. Prima echipă care ajunge la Irina Fodor nu doar că se salvează de la cursa pentru ultima șansă, dar primește și biletul cu destinația Ecuador. Până atunci, însă, concurenții mai au puțin de tras, iar efortul depus începe să își facă simțită prezența asupra tuturor.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, sezonul 6. Ce gest neașteptat a făcut Sânziana Negru. Iulia Albu, moment de panică într-o mașină: „Ține-mă!”

Giulia Anghelescu, la un pas să cedeze în timpul probei la America Express, sezonul 6 ediția 12 din 5 noiembrie 2023. I s-a făcut rău, dar nu a vrut să se oprească

Pentru că nici Giulia și Vlad Huidu au reușit să identifice din prima planta medicinală de care avea nevoie „pacienta” lor, au fost nevoiți să facă mai multe drumuri. Astfel, oboseala a prins-o din urmă pe artista care a simțit că cedează.

„Mie mi-a fost rău. Aș fi vrut să am puterea, să nu fiu așa de nebună cum era, să mă opresc să beau o gură de apă ca să nu mor”, a mărturist ea.

În plus, nu mică le-a fost mirarea când au aflat că mai au o misiune deși credeau că au ispășit proba. Deși cei doi soți erau pe picior de plecare, ei au aflat că trebuie să prepare un ceai medicinal chiar în casa femeii căreia i-au dus remediul.

„Mi s-a tăiat cazul. Îi ziceam lui Vlad că nu mai pot”, a adăugat Giulia, copleșită de toată alergătura la America Express, sezonul 6 ediția 12 din 5 noiembrie 2023.

Citește și: Cum arăta Giulia Anghelescu la începutul carierei, când nu avea operații estetice. Imagini rare cu concurenta America Express

Și echipa formată din Ionuț Rusu și George Tănase a avut parte de momente tensionate la proba din piață. Comedianții au primit o pedeapsă, dar pentru că nu au citit informațiile până la capăt au făcut proba altei echipe.

Până și-au dat seama, au pierdut timp prețios și apoi au aflat că au de mutat 10 saci de câte 40 de kilograme, dintr-un loc în altul.

„Pe Ionuț foarte rar îl auzi să înjure și foarte rar îi vezi fața de nervos”, a dezvăluit George Tănase despre coechipierul lui la America Express, sezonul 6 în ediția 12 din 5 noiembrie 2023.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Show-ul este difuzat sâmbătă de la ora 20.00 și duminică de la ora 21.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Ada Galeș și mama ei au primit prima pedeaspă. Cât de mult le-a costat neatenția... America Express, lider de audiență. Presiune uriașă la finalul cursei pentru imunitate: un eveniment neprevăzut are loc ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x