Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Irina Fodor a făcut un anunț important, în a cincea etapă. Ce li se interzice echipelor

Irina Fodor a făcut un anunț care le dă planurile peste cap concurenților, la începutul celei de-a cinciea etape la America Express, sezonul 6 ediția 20 din 18 noiembrie 2023. Noua regulă impusă de aceasta poate schimba multe pe parcursul competiției. Iată despre ce este vorba!

colaj foto irina fodor si concurentii america express sezonul 6 la careu Galerie
Irina Fodor a făcut un anunț care le dă planurile peste cap concurenților la America Express, sezonul 6 ediția 20 din 18 noiembrie 2023 | Antena 1

Cele 7 echipe rămase în competiție s-au aliniat la careu pentru a da startul celei de-a cincea etape. Concurenții continută aventura de la mijlocul pământului, iar concursul a ajuns deja la jumătate astfel că tensiunea începe să crească, iar regulile se înăspresc.

„Ziua care începe acum va fi foarte importantă în viața vostră. A tuturor. Ajungem în Amazon! Sunt triburi care nu au mai văzut și nu au mai primit europeni. Să știți că pornim în căutarea spiritului naturii sălbatice și vom descoperi tradiții surprinzătoare și șocante”, a precizat Irina Fodor.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Iulia Albu, reacție neașteptată în mediul online după ce Ionuț Rusu și George Tănase au părăsit America Express. Ce a mărturisit

Ce le-a interzis Irina Fodor concurenților la America Express, sezonul 6 ediția 20 din 18 noiembrie 2023

Mai mult decât atât, aceasta a făcut un anunț care i-a surprins pe concurenți, la America Express, sezonul 6 ediția 20 din 18 noiembrie 2023. „Astăzi vor participa la joc 7 echipe!”, a dezvăluit gazda reality show-ului.

„Faptul că din 7 echipe participă la joc 5, de face pe noi să ne dorim foarte tare să nu fim din ultimii doi. Ar fi rușinos deja”, au declarat Laura și Sânziana când au aflat vestea.

În plus, înainte de a anunța care sunt cele cinci echipe care s-au calificat la jocul de amuletă din tribul amazonian, Irina Fodor le-a dat și o veste „prostă” tuturor. Aceasta a precizat că începând de astăzi, echipele nu mai au voie să ia taxiruri la autostop.

„Este o mare problemă. Unde este avantajul taximetristului? Ca și la noi. Știe drumul!”, a comentat Romică Țociu noua regulă la America Express, sezonul 6 ediția 20 din 18 noiembrie 2023.

Citește și: America Express, sezonul 6. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au izbucnit în lacrimi, înainte de verdictul final. Ce au dezvăluit

Pentru a afla ordinea de plecare în cursă, concurenții au fost nevoiți să particile la un joc de darts inedit. Pe rând, fiecare echipă a tras la ținta pe care se aflau toate cele 7 echipe.

„Fiecare dinte voi trage o dată și vor fi 4 runde. Dacă reușiți să atingeți ținta din mijloc, adică logo-ul America Express, veți primi 2 puncte. Dacă trageți într-unul dintre colegi, sau chiar în voi, veți avea minus un punct”, a explicat Irina Fodor regulile jocului de dartș la America Express, sezonul 6 ediția 20 din 18 noiembrie 2023.

„Când am văzut ținta, mi-am dat seama că e un alt loc în care ne putem arăta antipatile sau simpatiile”, a mărturisit Iuliana Pepene.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Joc de amuletă memorabil pe Drumul Soarelui: concurenții America Express sunt primii vizitatori europeni ai unui trib am... America Express, sezonul 6. Iulia Albu, reacție surprinzătoare când a prins cocoșul de luptă. Ce a sesizat Mike...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x