Antena Căutare

America Express, sezonul 6. O echipă a fost penalizată, chiar în timpul cursei pentru ultima șansă. Cine nu a putut mânca Cuy

America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția 23 din 22 noiembrie 2023. În cadrul cursei pentru ultima șansă, echipele au fost plasate în fața unei provocări unice: să mănânce Cuy, o delicatesă din Ecuador constând în porcușor de Guineea la grătar. Această probă este o experiență culinară neobișnuită, care testează rezistența psihică și fizică a concurenților.

colaj foto echipele de la ultima sansa care mananca cuy la america express sezonul 6 ediția 23 din 22 noiembrie 2023 Galerie
O echipă a fost penalizată după ce a refuzat să mânânce cuy la America Express, sezonul 6 ediția 23 din 22 noiembrie 2023 | Antena 1

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY. După ce au terminat de gătit bulzul, echipele primesc următorul plic de la Irina Fodor: “Ați salvat cei doi porcușori, dar sunteți în Ecuador și nu puteți părăsi acest restaurant fără să mâncați faimosul Cuy prăjit. Ca să primiți următorul indiciu, trebuie să lăsați farfuria curată”.

În cele din urmă, o echipă a luat o decizie dificilă: să oprească proba și să nu continue să mănânce Cuy-ul. Această alegere a atras o penalizare.

Citește și: Cine sunt concurenții de la America Express sezonul 6. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Soarelui

Sonia Simionov și Iuliana Pepene au fost penalizate, după ce nu au mai putut mânca porcușorul de Guineea, la America Express. Află ce s-a întâmplat în ediția din 22 noiembrie 2023, pe Drumul Soarelui

“Era un Cuy foarte mare, cu cap, cu gheruțe. A se consemna că eu mănânc Cuy”, spune Sonia Simionov, vrând să sublinieze că pentru prima dată chiar mănâncă delicatesele din Ecuador, deși până acum când a încercat a vărsat și i s-a făcut foarte rău.

“În timp ce noi ne uitam strâmb la șobolanul ăsta prăjit, doamnele se uitau la fel la bulz. Pe mine m-a jignit!”, spune Iuliana Pepene. “Era un schimb de experiență culinară foarte ciudat, noi toți eram scârbiți de mâncarea celorlalți”, spune la testimoniale Sonia Simionov.

A fost un moment care a declanșat cele ce au urmat, când Iuliana Pepene a spus la masă că mănâncă șobolan, iar Sonia Simionov a fost îngrozită: “Hai, mă, de ce trebuie să faci asta? De ce îmi zici!? Oprește-te, te rog din suflet, că vomit!”, a spus jurnalista după ce Iuliana a continuat să compare preparatul cu un cățeluș: “Face și o comparație din asta că zici că e un cățeluș”.

“Ea ceda psihic lângă mine, să nu mai zic că mâncăm șobolan”, spune Iuliana Pepene.

Sonia Simionov și Iuliana Pepene au luat o decizie dificilă care le-a dus direct în penalizare: “Nu vrei să ne oprim? Că eu nu mai pot! Este un pui rânced cu miros de pește”, spune Sonia Simionov.

“La mine s-a produs un declic când i-am ridicat pielea aia, avea un strat de grăsime ciudată și mie atunci mi s-a blocat creierul iar eu atunci nu mai puteam să mănânc și am zis gata. Atât s-a putut!”, a spus Iuliana Pepene.

După ce au mâncat cât au putut, s-au oprit din probă, deși li se cerea să “lase farfuria curată”. Pentru că nu au respectat proba până la capăt, au primit penalizare de 15 minute.

“Era clar că nu o să reușim să facem asta și am preferat orice penalizare, măcar am încercat și asta a fost”, spune Sonia Simionov.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Giulia și Vlad au câștigat jocul de amuletă și Joker-ul la America Express. Concurenții, șocați de provocările junglei amazoniene

America Express, sezonul 6. Romică Țociu, la un pas să cedeze în barcă din cauza efortului. Ce a supărat-o pe Sonia Simi... America Express, sezonul 6. Alexia și Aris nu au vrut să plece imediat de la probă. Gestul celor doi a fost apreciat de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x