Antena Căutare

Finala America Express, 26 decembrie 2023. Sânziana Negru și Laura Giurcanu, refuzate de români. O nouă cutie a ajuns la o echipă

Sânziana Negru și Laura Giurcanu au trăit o surpriză de neuitat la autostop. Fetele au început să vorbească în limba română cu niște localnici. Ce a urmat, însă, după ce au cerut ajutorul nu le-a bucurat deloc. În plus, o altă echipă a primit o cutie ce ascunde o pălărie verde sau una roșie. Află ce s-a întâmplat în etapa finală, ediția 43 din 26 decembrie 2023, la America Express.

Colaj cu Laura Giurcanu și Sânziana Negru la autostop, la America Express Galerie
Sânziana Negru și Laura Giurcanu au trăit o surpriză de neuitat la autostop. Fetele au început să vorbească în limba română cu niște localnici | Antena 1

La a doua probă din etapa finală a sezonului 6 America Express, echipele rămase în competiție au învățat tainele zborului. Prima parte a probei a implicat completarea unei diagrame a unui avion și alegerea între rolurile „curajos” și „tocilar”. Ulterior, „curajosul” a efectuat o cursă acrobatică în avion, învățând crezul piloților, în timp ce „tocilarul” a studiat mișcările acrobatice pentru a le identifica. Ambii au susținut un examen după aterizare, evidențiind experiențe intense și senzații unice în aer. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Sânziana și Laura au trăit o surpriză de neuitat la autostop. O nouă cutie a fost oferită de Irina Fodor, la America Express. Află ce s-a întâmplat în ediția din 26 decembrie 2023, pe Drumul Soarelui

După ce și-au însușit cunoștințele despre zbor, echipele au plecat rând pe rând spre autostop, în garba de a ajunge cât mai repede la Irina Fodor. Mare le-a fost mirarea Laurei Giurcanu și Sanziana Negru când au auzit din mașina care a oprit la autostop cuvinte românești.

Concurentele au dat peste români în Argentina moment în care au crezut că au tras lozul norocos și vor avea o cursă directă către pupitrul Irinei Fodor, însă dezamăgirea fetelor a fost mare.

Doamna care se afla în dreapta șoferului le-a spus că nu au loc în mașină și că nu le poate lua deoarece în spate au un televizor. Sânziana Negru a insistat foarte mult și i-a spus că vor ține televizorul, moment în care românca a spus: „Și dacă se rupe?”.

Nu a fost însă descurajată de primul refuz al femeii, ci a continuat să o roage să le ia pentru că se află în finala America Express, însă poziția românilor a fost de neschimbat: „Te rugăm, e finalul America Express!”, îi explică Sânziana. Celor două nu le venea să creadă că au dat peste români în Argentina și că, „tocmai ei nu le ajută”.

Între timp, celelalte echipe trăiau aceeași panică în graba de a termina misiunea și de a găsi o mașină cu oameni de bine care să le ducă până la steagul America Express.

A contat foarte mult avantajul avut în cursa spre aerodrom și timpul de finalizare a misiunii. Ajunși în fața prezentatoarei TV, concurenții au aflat pe rând dacă vor lua sau nu o cutie care i-ar putea elimina la sfârșitul ediției de astăzi.

Irina Fodor i-a anunțat pe Alexia și Aris Eram că trebuie să aleagă una dintre cutii, pentru că, din nefericire, au ajuns pe ultimul loc la cea de-a doua probă.

„Am zis asta este, sper să nu fie o pălăriuță roșie și să fie una verde. În misiunea care urmează sper să ajungem ori pe locul unu, ori pe locul doi!”, a spus Alexia Eram la testimoniale.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâi pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 26 decembrie 2023. Concurenții au învățat tainele zborului la aerodrom. Suspans pentru Aris Eram... Finala America Express, 26 decembrie 2023. Laura Giurcanu și Aris Eram au intrat într-o „dispută” tacită, în timpul curs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x