Antena Căutare

Semifinala America Express, 17 decembrie 2023. Cine a câstigat jocul de amuletă. Ce bonus important a primit echipa victorioasă

Giulia și Vlad Huidu, Alexia și Aris Eram s-au calificat la primul joc de amuletă din semifinala America Express, sezonul 6 ediția 37 din 17 decembrie 2023. Lupta s-a dat până în ultimele secunde, într-un loc încărcat de istorie, ruinele Miramar.

colaj foto cu echipele la america express - drumul soarelui, sezonul 6 Galerie
Semifinala America Express, 17 decembrie 2023. Jocul de amuletă a adus emoții mari! | Antena 1

Primul joc de amuletă din semifinala America Express, sezonul 6 s-a dat într-un peisaj încărcat de istoriea fost una dintre cele mai populare destinații turistice, însă o furtună puternică devastat orașul în 1977. Sute de oameni au fost răniți, au rămas fără case sau și-au pierdut viața, iar două dintre echipele semifinaliste au avut ocazia să calce pe urmele istoriei tragice, într-un joc de amuletă spectaculos.

Lupta s-a dat umăr la urmăr până în ultimul moment, iar la final ambele echipe s-au descătușat. Alexia și Aris Eram, Giulia și Vlad Huidu au dat tot ce au avut mai bun pentru a intra în posesia bonusului care va cântări extrem de mult la finalul penultimei etape de pe Drumul Soarelui.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 13 decembrie 2023. Alexia Eram a fost la un pas să cedeze, chiar în cursa pentru ultima șansă. Ce a zis Aris Eram

Cine a câștigat jocul de amuletă în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 37 din 17 decembrie. Ambele echipe au obținut câte un bonus valoros

Tensiunea a atins cote maxime în timpul jocului de amuletă și miza importantă și-a spus cuvântul. Cele două echipe au adus un omagiu celor pierduti printr-un joc antrenant și antrenat de bonusul cardurilor cu Dios.

Alexia și Aris Eram, Giulia și Vlad Huidu au avut de realizat un traseu de domino. Pentru a face acest lucru, echipele au avut nevoie de piese de dimensiunea unei cărămizi în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 37 din 17 decembrie.

Pe cât de amuzant a părut la început, probele s-au dovedit a fi mai complicate decât se așteptau echipele. „Eu am crezut că merg bine pe tocuri, dar nu m-am mai încălțat demult”, a glumit Giulia.

Citește și: Giulia și Vlad Huidu, imagini de colecție cu copiii lor în Laponia. Portretul de familie care i-a înduioșat pe fani

Băieții s-au descurcat mai bine la mersul pe „tocuri” și au trecut, alături de coechipieri, la următoarea etapă. Și proba cu împerecheatul cărămizilor le-a făcut pe cele două echipe să depună eforturi considerabile, însă Alexia și Aris Eram au avut un avans enorm.

Cu toate acestea, traseul de domino le-a pus probleme ambelor echipe, cărămizile s-au crăpat, și concurenții au fost nevoiți să ia totul de la capăt în repetate rânduri. Finalul jocului de amuletă, însă, a adus o surpriză totală și echipa care a reușit să dărâme toate cărămizile a fost cea formată de Giulia și Vlad Huidu. Astfel, eu au obținut a șaptea victorie la un joc.

Exasperat de rezultat, Aris nu a mai reușit să își stăpânească nervii și a început să lovească pământul, în timp ce învingătorii strigau de bucurie.

„N-ai cum așa ceva. N-ai cum să nu câștigi o amuletă. Am jucat 10 jocuri”, a spus și Alexia dezamagită.

De asemenea, ambele echipe care au jucat jocul de amuletă din semifinala America Express, sezonul 6 ediția 37 din 17 decembrie 2023 au primit câte un bonus important în cursă. În timp ce Giulia și Vlad Huidu au obținut un cartonaș cu Maradona, de 1.000 de pesos, Alexia și Aris Eram au primit unul în valoare de 800.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Semifinala America Express, 17 decembrie 2023. Cine s-a calificat la jocul de amuletă. Două echipe luptă pentru un bonus... Giulia și Vlad Huidu au câștigat amuleta în etapa semifinală America Express. Diseară, echipele se despart...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x