Căutare Live

Tatăl Andreei Bălan, mesaj emoționant pentru fiica sa, înainte de plecarea la America Express. Ce i-a transmis acesta

Săndel Bălan crede că fiica sa are mari șanse să câștige America Express - Drumul aurului, alături de Andreea Antonescu. Tatăl artistei a dezvăluit care este atuul ei în cea mai dură competiție și i-a transmis un mesaj emoționant.

Înainte de plecarea la America Expres, Săndel Bălan i-a transmis un mesaj de susținere fiicei lui și a dezvăluit că artista este o fire foarte competitivă, încă din copilărie.

Antena 1/ Instagram

Doar câteva zile o mai despart pe Andreea Bălan și ceilalți concurenți de plecarea în cea mai mare aventură. Vedeta este pe ultima sută de metru cu bagajele pentru America Express- Drumul aurului și mai pune la punct ultimele detalii. Jurata de la Te Cunosc de Undeva a aranjat și cu cine va lăsa fetele cât va lipsi de acasă și tatăl ei tocmai i-a transmis un mesaj de susținere.

Ce mesaj i-a transmis tatăl Andreei Bălan vedetei. Săndel Bălan o susține pe fiica lui la America Express – Drumului aurului

Săndel Bălan are mare încredere că fiica lui va reuși să ajungă cât mai departe în competiție, alături de Andreea Antonescu. Fiindu-i alături încă din copilărie, atât ei, cât și coechipierei ei, de pe vremea când erau în trupa Andre, tatăl vedetei spune că cele două vor fi adversare de temut pentru ceilalți și au mari șanse să câștige.

Înainte de plecare, Săndel Bălan i-a transmis un mesaj de susținere fiicei lui și a dezvăluit că artista este o fire foarte competitivă, încă din copilărie.

„Andreea mea se adaptează foarte repede, așa a fost întotdeauna. Nu este slabă, e bine proporționată, din punct de vedere al greutății, face și sport, a făcut foarte multe antrenamente în ultima vreme. Or să se descurce cu un dolar pe zi, pentru hrană, transport și cazare, ele se vor orienta și adapta rapid, în teren, Andreea e inventivă, ca mine, mi-a moștenit mintea ageră. Eu sunt inventator, am brevete de invenții, ca inginer. Și la țară, când era mică și mergea la bunici, ea inventa tot felul de jocuri, găsea soluții la orice, ca să câștige”, a spus tatăl Andreei Bălan pentru ego.ro, citat de Spynews.

Citește și: Te cunosc de undeva! 21 mai 2022. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții splendide în a patra ediție a show-ului transformărilor

De asemenea, el a asigurat-o că o va susține în aventura vieții ei și îi ține pumnii să câștige. Ca orice tată grijuli, el a mai mărturisit că nu ratează nicio emisiune în care apare Andreea Bălan și că e foarte mândru de felul în care aceasta a evoluat.

„Vreau să îi spun Andreei că tata o iubește enorm și că este mândru de tot ceea ce face. Îi urez „Bafta!”, și să fie așa cum o știu eu, o femei puternică, o luptătoare! Mă uit la tv la toate emisiunile, la toate formatele la care participă, sunt fanul ei numărul 1!”, a mai spus tatăl Andreei Bălan.

Ce relație are tatăl Andreea Bălan cu cele două fiice ale artistei

Deși au fost ani de zile la cuțite și au rupt legătura pentru o perioadă, în ultimii ani Andreea Bălan și tatăl ei au revenit la sentimente mai bune. Sândel Bălan a fost atât impresarul, cât și compozitorul melodiilor interpretate de trupa Andre în perioada ei de glorie și ruptura s-a produs din cauza unor sume mari de bani.

Mai mult, la un moment dat, îndrăgita artistă a povestit că tatăl ei i-a împins limitele la maxim în aceaa perioadă, deși era doar un copil. Cu timpul, apele s-au mai liniștit, iar acum cei doi au o relație cât se poate de normală, Sândel Bălan fiindu-i mereu alături.

Potrivit sursei citate, el a mai spus că își va vizita și el nepoțelele destul de mult în această perioadă, pentru că îi face foarte multă plăcere să petreacă timp cu ele.

„Andreea își lasă fetele cu soția mea, dar voi merge și eu destul de des acolo, deși locuiesc la Ploiești. Îmi ador nepoțelele, mereu le iau rochițe, jucării, agrafe de păr colorate”, a mai zis el pentru sursa citată.

Citește și: Imagini emoționante cu Irina Fodor și fiica sa înainte de plecarea în America Express. Cum au fost filmate de Răzvan Fodor

Cu cine vor rămâne fetele Andreei Bălan cât timp mama lor va fi plecată pentru filmările America Express. Ce a povestit ... Răzvan Fodor, mesaj neașteptat pentru Irina Fodor înainte de plecarea în America Express. Ce mesaj i-a lăsat Radu Vâlcan...
Ultimele știri
x