Antena

Asia Express sezon 7, 22 octombrie 2024. Moment în premieră: Irina Fodor a oprit cursa! Ce echipă se afla atunci pe primul loc

Moment în premieră în episodul 32 din sezonul 7 Asia Express. Irina Fodor oprește cursa în timp ce toate echipele sunt în mașini.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 23 Octombrie 2024, 00:06 | Actualizat: Miercuri, 23 Octombrie 2024, 00:09
Galerie de imagini
Moment în premieră în episodul 32 din sezonul 7 Asia Express. Irina Fodor oprește cursa în timp ce toate echipele sunt în mașini.
Antena 1

”În acest episod, ne vom adânci în viața tribală a Indoneziei și ne vom concentra pe viața lor spirituală. La fel de exotică, de altfel, ca peisajele care trăiesc de mii de ani. Va fi ca o călătorie înapoi în timp, prin triburi care trăiesc departe de civilizație și despre cum ele s-au transformat, fără tehnologie, fără electricitate, internet sau alte gadgeturi indispensabile pentru noi, cei care trăim la oraș. Ei s-au integrat. Acest zis contract pe care îl au cu lumea nouă e un contract de fidelitate, prin care se obligă să ducă mai departe tradițiile ancestrale”, a spus Irina Fodor.

Prezentatoarea i-a anunțat că următoarea imunitate constă doar în cazare: ”atât pot oferi”.

Un joc a decis ordinea plecărilor în cursă în ediția 32 Asia Express

După un joc scurt, în care cele patru echipe au trebuit să ghicească piese românești reproduse la un intrument străvechi, din bambus, ordinea plecărilor a fost: Ioana și Mane, urmați de Mihai și Oana, Nicolai și Sorin, Carmen și Andreea.

În timpul probei, a început să plouă foarte tare și a fost foarte dificil pentru concurenți să facă autostopul. După zeci de minute în ploaie, Mișu și Oana au reușit să oprească o mașină, lăsându-i în stradă pe ceilalți colegi.

Nicolai și Sorin au convins un localnic să îi ducă la locație. La scurt timp și surorile au plecat, după ce niște tineri s-au îndurat și au schimbat direcția pentru a le duce.

Primii care au ajuns au fost Oana și Mișu, iar ei s-au calificat direct pentru jocul de amuletă. La scurt timp, au ajuns Carmen și Andreea.

Pe aceeași temă

Oana și Mișu vs. Carmen și Andreea la jocul de amuletă

Cele două echipe au primit cazare și au fost informate că urmează să aibă parte de un ritual special. După aceea, au luat masa cu toții.

În acest timp, Ioana și Mane au găsit cu greu un loc unde să doarmă, iar Nicolai și Sorin au mers mult pe jos pentru a ajunge la o casă unde aveau să înnopteze.

Recomandari A1

A doua zi, la jocul de amuletă, concurenții au avut de făcut un foc pentru a arde o frânghie și a elibera jumătățile de bambus pe care urmau să le așeze sub formă de zgheaburi. Acestea aveau dimensiuni diferite și echipele s-au străduit să le găsească pe cele potrivite.

Fetele au terminat primele cu focul, dar al doilea pas a durat mai mult, asa că au fost întrecute de Oana și Mihai. Când ei au pornit robinetul, surorile nu terminaseră de așezat bucățile de bambus.

Oana și Mișu au umplut găleata cu ceva timp înainte și s-au apucat să facă bolovanii din pământ. Deja trăgeau în măștile de hârtie, când surorile au trecut la pasul următor.

Misiunea de a nimeri fețele a fost grea. La început echipa Oana-Mihai a fost în avantaj, iar fetele au venit tare din urmă. La final, oamenii de radio au fost cei care au câștigat amuleta în valoare de 1000 de euro, când scorul era 3-3.

După jocul de amuletă a avut loc un moment emoționant. Nicolai Tand, care și-a sărbătorit aniversarea zilei de naștere în Indonezia, a primit mesaje de la prieteni și familie.

Chef-ul a plâns ca un copil când și-a auzit sora și s-a emoționat când a ascultat mesajele de la soția și copiii lor.

Pe aceeași temă

Cum a continuat cursa la Asia Express, în ediția 32

Ordinea plecărilor în cursa au fost stabilite de Oana și Mihai. După ei au plecat Nicolai și Sorin, Ioana și Mane. Ultimele au fost surorile Carmen și Andreea.

Mișu și Oana au convins niște polițiști să-i ducă la următoarea destinație. Nici Nicolai și Sorin nu s-au lăsat mai prejos și au plecat cu un alt echipaj.

În timp ce Ioana și Mane căutau talismanele care le lipseau, celelalte trei echipe plecaseră mai departe.

Au avut noroc și ei, în timp ce Nicolai și Sorin au fost întorși din drum de către polițist. Mai târziu, după ce au mai adunat din obiecte, cei doi au fost ajutați de alți polițiști, cu care au parcurs o mică parte din drum.

Toate echipele s-au străduit să strângă talismanele pe care le-a cerut Irina, oprind în timpul traseului.

Echipele au dansat în fața unui șaman

Ajunși la locație, a urmat un adevărat show. Mihai, Oana, Ioana și Mane au ajuns primii și au început să reproducă un machiaj al localnicilor din zonă. După ce s-au machiat reciproc, au confecționat un cal din bambus, au învățat un dans și au mers în mijlocul oamenilor pentru a obține aprobarea judecătorului.

Oana și Mihai au primit rapid Ok-ul și un nou plic. A venit rândul Ioanei și a lui Mane, care au fost puși să repete.

Abia a doua oară, judecătorul le-a dat cutia care conținea mai multe lucruri. Carmen și Andreea au ajuns și ele la căsuțe și după ce au repetat, au dansat în fața publicului generos.

Andreea s-a rănit cu biciul și a plâns, însă asta nu le-a oprit pe fete să găsească rapid o mașină până la următoarea locație.

Băieții, Nicolai și Sorin, au pierdut timp prețios cu autostopul și au ajuns în fața judecătorului când nu mai era niciun om prezent pe stadion.

În continuare, vedetele au putut deschide cutia primită de la judecător și li s-a comunicat să transforme păpușa voodoo în concurentul pe care vor să-l încetinească. Oana și Mihai au ales Carmen, iar Oana-Mane și Carmen-Andreea au mizat pe Oana. Nicolai și Sorin au optat tot pentru Carmen.

Pe aceeași temă

Moment unic la Asia Express. Cursa a fost oprită în ediția 32

Din cauza aglomerației, Irina Fodor a fost nevoită să oprească cursa și să amâne întâlnirea cu cele patru echipe.

Ora târzie, precum și aglomerația, îi puneau în pericol pe concurenți, astfel că au fost rugați să coboare din mașini și să urce în cele ale producției. Pe drum, Ioana și Mane au aflat că sunt primii și că vor petrece noaptea la un hotel.

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express - Drumul Zeilor pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Whatsapp LinkedIn
asia express rezumat
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera Hidden Assets e în AntenaPLAY! Un thriller captivant care te va ține cu sufletul la gură timp de 6 episoade. Tot ce vrei e să dai PLAY!
Stirile zilei Site-ul Amazon cu prețuri mai mici ca Temu și Shein. 20 dolari pentru canapele, 8 dolari bijuteria
Citește și
Anca Țurcașiu și Andreea Samson au câștigat imunitatea la Asia Express. Diseară, final de cursă unic...
Ce studii are Carmen Negoiță de la Asia Express. Puțini știu ce facultate a terminat concurenta de pe...
Asia Express sezonul 7, 21 octombrie 2024. Ceva surprinzător s-a întâmplat la careu, după ce s-a aflat...
Asia Express sezonul 7, 20 octombrie 2024. Cine a câștigat primul joc de amuletă din Indonezia. Avantaj...
Video recomandate
Video
Citește și