Antena

Asia Express sezonul 7, 21 octombrie 2024. Ceva surprinzător s-a întâmplat la careu, după ce s-a aflat cine a câștigat imunitatea

Episodul 31 Asia Express, difuzat pe 21 octombrie 2024, a venit cu multe provocări pentru cele cinci echipe din competiție.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 22 Octombrie 2024, 00:06 | Actualizat: Marti, 22 Octombrie 2024, 00:07
Galerie de imagini
Episodul 31 Asia Express, difuzat pe 21 octombrie 2024, a venit cu multe provocări pentru cele cinci echipe din competiție.
Antena 1

Aflați la careu, cele cinci echipe au fost informate de Irina Fodor că vor experimenta o tradiție neprețuită a musulmanilor.

”În Indonezia, aceasta se transformă în ceea ce ei numesc mudic sau exod.”, a spus prezentatoarea, care a anunțat o aglomerație de nedescrie din cauza oamenilor care vin în orașele natale pentru a sărbători sfârșitul Ramadanului.

Din cauza aglomerației, concurenții vor pleca împreună. Pentru că nu a existat nicio misiune, echipele au fost supuse unui mic joculeț: un quiz prin care să vadă cât de bine se cunosc.

Asia Express sezonul 7, 21 octombrie 2024. Un quiz a stabilit ordinea plecărilor în cursă

Mișu și Oana au câștigat 4 puncte în urma jocului din autocar. La fel de bine s-au descurcat și Ioana și Mane, care au stârnit hohote de râs. Echipele Nicolai- Sorin și Carmen- Andreea au terminat jocul tot cu același punctaj.

Pentru o departajare, a existat o nouă întrebare, la care nu trebuia cunoscut răspunsul clar, era corectă și o estimare. Cei de pe locul 1 mai primesc 2 puncte, locul doi un punct și locul trei niciun punct.

”Care este numărul estimativ de oameni care participă la mudic anul acesta în Indonezia?” era întrebarea la care au răspuns concurenții cu același punctaj.

Pe aceeași temă

În urma noului clasament, Ioana și Mane au aflat că vor pleca în cursă după Carmen și Andreea. Următorii vor pleca Oana și Mihai Găinușă, iar mai apoi în cursă merg Nicolai și Sorin.

După ore întregi în autobuz, foarte obosiți, concurenții au pășit în casele unde era mare sărbătoare.

Recomandari A1

Echiple au început misiunea devreme. Ce mesaj au primit de la Irina Fodor în episodul 31 Asia Express

A doua zi a început în forță. Echipele au primit codul pentru mesaj și au aflat ce au de făcut în continuare.

”Bună dimineața. Pentru voi, cursa începe acum. O să vă continuați călătoria făcând cunoștință în continuare cu tradiții și obiceiuri sudaneze. Cutia voastră se deschide folosind codul 426. Deschideți-o și apoi pregătiți-vă de vizita în satul tradițional”, a sunat mesajul primit de vedete.

Ioana și Mane au găsit imediat mașină, dar ceilalți nu au avut atât de mult noroc. Oana și Mihai Găinușă au avut și un handicap, concurenta a avut ochii acoperiți cu o bandană. Asta le-a dat bătăi de cap.

După ce au fost dați jos prin prima mașină, au reușit să oprească o dubiță. La recomandările lui Mișu, Oana a acordat atenție treptelor pe care le avea de urca pentru a intra în autovehicul, dar a dat cu capul în platon. A izbucnit atunci: ”Băi, Mișule, îmi vine să te omor. Să mor eu!”.

În acest timp, Ioana și Mane au ajuns în satul tradițional, au recitat poezia și au continuat misiunea, spre botez. Deși primii, au pierdut mult timp pe alei și au fost întrecuți de ceilalți concurenți.

Misiunea spunea că ei trebuie să găsească un localnic, să taie un bambus, să-l curețe și să-l aducă familiei care îi va ajuta în pregătirea coșului pentru ceremonie.

Asta nu era tot, căci pe terenul de volei trebuiau să găsească copilul, să-l pregătească pentru ceremonie, spălându-l pe mâini, față și păr. Misiunea continua cu alte sarcini.

Echipele au plecat în căutarea altui locanic, pentru a lua porcușorii de Guineea, dar nu înainte de a culege iarbă pentru a îi hrăni. Animalele trebuiau aduse la casa unde avea loc botezul.

Pe aceeași temă

Un alt pas consta în culegerea ieburilor pentru botez, aducerea apei de orez și pe nașii copilului.

Anca Țurcașiu a refuzat să se uite la porcușorii de Guineea, de care s-a ocupat colega sa. Mane a reușit să prindă rapid unul, din țarcul special, dar al doilea s-a lăsat cu greu luat de acolo. Nici Andreea, sora lui Carmen, nu a îndrăznit din prima să prindă animăluțul, dar a reușit la îndrumările colegei sale.

După ce îndeplineau toți pașii, casa era purificată prin aruncarea apei pe orez la temelie. La final, și vedetele au fost purificate cu apă cu orez și cinstite cu un preparat special și totodată surprinzător: orez și porcușor de Guineea prăjit.

În timp ce unii au fost oripilați de faptul că trebuie să mănânce animalul pe care chiar ei l-au adus, alții s-au arătat încântați de gust.

Ce a urmat după vizita din zona rurală a insulei Java

După ce au încheiat misiunea din pădurea de bambus, echipele de la Asia Express au fost nevoite să facă autostopul pentru a ajunge la următoarea locație.

Nu le-a fost ușor să găsească o mașină cu locuri disponibile, având în vedere perioada de sărbătoare. Anca și Samsonica au reușit să oprească primele mașină, urmate de Carmen și sora sa.

Ioana și Mane erau demoralizați după finalizarea probei, la care au pierdut timp prețios. La fel, Oana și Mișu, care au avut, din nou, handicap. Asta pe lângă faptul că au plecat ultimii. De asemenea, Nicolai și Sorin au stat mult până o mașină a oprit să-i ia.

La următoarea misiune, au găsit mai multe fetițe care dansau cu umbreluțe colorate. Fiecare umbrelă avea o panglică pe care era un mesaj. Doar câteva aveau locația finală, iar pe cele mai multe erau trecute pedepse.

Anca și colega sa au reușit să găsească din prima pe cea care le-a oferit direcția spre Irina și au pornit rapid la drum.

Carmen și Andreea nu au fost la fel de ispirate. Au ales o fetiță pe al cărui bilețel era o întrebare. Mai târziu, au avut succes. Cum se îndreptau spre stradă, fetele au dat de un grup de polițiști, cărora le-au cerut ajutorul. Concurentele au fost escortate cu mașina poliției până la Irina.

Nicolai și Sorin au fost nevoiți să-i învețe pe localnici un dans tradițional românesc pentru a putea continua misiunea și alege altă fetiță.

De asemenea, Oana și Mișu au învățat numele a 5 vulcani din Indonezia și abia la a treia alegere au reușit să găsească umbreluța cu numele locului unde Irina îi aștepta. Apoi, au fost duși cu trăsura trasă de cai până la destinația finală, stârnind amuzamentul colegilor Sorin și Nicolai.

Pe aceeași temă

Asia Express sezonul 7, 21 octombrie 2024. Ceva surprinzător s-a întâmplat la careu, după ce s-a aflat cine a câștigat imunitatea

Ajunse la careu, echipele au aflat cine a câștigat imunitate. Este vorba despre Anca Țurcașiu și Andreea Samson.

Anca a primit cadou de la Mihai Găinușă bandana care a acoperit ochii Oanei, încercând să încheie tensiunile dintre ei.

Apoi, cele două actrițe au avut un cadou pentru Nicolai Tand, care urma să-și sărbătorească ziua de naștere a doua zi.

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express - Drumul Zeilor pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Whatsapp LinkedIn
irina fodor asia express
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera Hidden Assets e în AntenaPLAY! Un thriller captivant care te va ține cu sufletul la gură timp de 6 episoade. Tot ce vrei e să dai PLAY!
Stirile zilei Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
Citește și
Irina Fodor, moment intens la filmările Asia Express. Ce o face să se rușineze în fața concurenților:...
Începe etapa a opta la Asia Express: concurenții se reunesc în Indonezia și își pun armurile pentru...
Ce studii are Ioana State de la Asia Express. Cum și-a început concurenta de pe Drumul Zeilor cariera în...
Cum au decis Ioana State și Mane Voicu să meargă împreună la Asia Express. De când sunt prieteni cei doi
Video recomandate
Video
Citește și
Zodii care au toate șansele să se întoarcă la fostul iubit. Nativii care sunt gata să acorde a doua șansă Catine.ro
Thalía pregătește noi surprize pentru fani. La 53 de ani artista se reinventează Happy Channel
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul... DivaHair
Procesul criminalilor afaceristului Adrian Kreiner. Proba importantă adăugată de anchetatori: ADN extras de pe... Libertatea.ro
De ce a abandonat USR tematica luptei anticorupție, care i-a și asigurat locul în Parlament. „Dacă ar... Ziare.com
Ce i-a putut arăta cel mai bogat şofer din România lui Gigi Becali: „Du-te, bă, de aici! Nu-mi trebuie aşa... AntenaSport
Puțini știu că Geanina Ilieș are un băiat care tocmai a împlinit 18 ani. Cum arată Patrick și ce mesaj i-a... Elle
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este... Spynews.ro
Mădălina Ghenea, apariție incendiară pe rețelele de socializare! „Ești cea mai frumoasă femeie din lume” BZI
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele... BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei HelloTaste.ro
O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de... Antena3.ro
Samsung a dezvăluit Galaxy Z Fold Special Edition. Ce preț are smartphone-ul pliabil useit
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2024. Peștii sunt recunoscători pentru ceea ce au. Află ce se întâmplă cu... Catine
Geely a publicat prețurile primului model vândut în România. Cât costă rivalul Daciei Duster Wall-Street
Secretele ochiului albastru: Talismanul Evil Eye și apărarea spirituală împotriva farmecelor și deochiului Kudika
Monica Anghel a pierdut contracte din cauza greutății, dar nu acesta este adevăratul motiv pentru care a slăbit Playtech
Mesajul Danielei Iliescu pentru Iancu Sterp stârnește controverse. Absența de la cununie, în centrul discuțiilor Redactia.ro
Când se cumpără, de fapt, cele mai ieftine bilete de avion. Mituri privind zborurile în străinătate Observator
Simptomele de perimenopauză. Cum le poți gestiona cu ajutorul alimentației MediCOOL
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase HelloTaste
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără ProSport
Cea mai sănătoasă salată de vinete din comerț. Detaliul care face diferența Gandul
De ce nu au fost prezenți Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu Sterp. S-a aflat adevărul! CanCan
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile DeParinti
Drake a fost criticat de fani pentru noul său look „sălbatic”. Cântărețul a împărtășit pe Instagram un... ZUTV
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă UseIT
Sufleu de brânză dulce. Un desert rafinat din bucătăria franceză Hello Taste