Jurnal de Chefi fără limite, episodul 3. Chef Florin Dumitrescu, despre metoda de jurizare. "Lucrurile devin (...) mai agresive"
Chefi fără limite este noul show culinar pe care îl pregătesc cei trei chefi, Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu, însoțiți de frumoasa prezentatoare Irina Fodor.
Publicat: Luni, 01 Noiembrie 2021, 12:18 | Actualizat: Luni, 01 Noiembrie 2021, 13:01Cei trei chefi sunt protagoniștii unui nou format de adventure - cooking show, primul show TV din România care va combina într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, oferindu-le telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină.
Chef Florin Dumitrescu despre experiența Chefi fără limite
Chef Florin Dumitrescu le împărtășește fanilor prin ce a trecut pe platourile pe filmare de la super show-ul de cooking Chefi fără limite, spunând și care au fost provocările pe care le-a întâmpinat.
Pe aceeași temă“Chefi fără limite, așa cum îi spune și numele, este un format care te scoate din zona ta de confort. Te trece prin tot felul de probe, care mai de care mai interesante, să poți să faci cunoștiință cu locul unde te afli, să facem cunoștiință cu șeful local”, a povestit Chef Florin Dumitrescu.
“Fiecare etapă avânbd câte un șef local, care vine și ne prezintă aerul locului. Set-ul de gătit se amplasează în cele mai spectaculoase locații pe care le avem la dispoziție în Grecia. Sunt niște locații foarte spectaculoase”, a mai adăugat Florin Dumitrescu.
De asemenea, celebrul bucătar a vorbit și despre ce aduce nou acest show de cooking în fața telespectatorilor.
“Un lucru nou cu care acest format vine la pachet este jokerul. Îți oferă posibilitatea să salvezi de la eliminare omul eliminat, asta dacă ai norocul ca în ulciorul respectiv să fie numele chef-ului care ajunge în eliminare”, a explicat bucătarul.
Ce spune Chef Florin Dumitrescu despre metoda de jurizare la Chefi fără limite
Metoda de jurizare din acest concurs este diferită față de cele abordate până acum de cei trei chefi. Chef Florin Dumitrescu a povestit că jurizarea este mult mai agresivă în show-ul de cooking Chefi fără limite.
“Povestea asta cu farfuriile runcate pe jos ajunge să creeze anumite tensiuni până ajungi în momentul în care știi sigur cine a câștigat. Chiar și când a câștigat cealaltă echipă tu încă mai speri că mai primești o farfurie. Adică e un moment din-ăsta foarte ciudat pe care îl trăiești”, a spus Chef Dumitrescu.
“Devine mult mai personală toată povestea dacă ai țintă. Aia e personificarea votului împotriva ta și în momentul ăla lucrurile devin un pic mai serioase și mai agresive așa, cel puțin mental”, a mai adăugat Florin Dumitrescu.