Antena

Chefi fără limite, 22 februarie 2022. Tensiuni între concurenți în casa grecilor. Tanya Povenskaya a izbucnit. „Nu urla la mine!”

În a doua zi a emisiunii Chefi la cuțite, ediția a avansat competiția între cele trei echipe pentru niște avantaje substanțiale care îi vor ajuta pe concurenți în proba gătitului de diseară. Cele trei echipe au ajuns deja la familiile cărora trebuie să le servească un brunch la nivel de restaurant folosindu-se de ceea ce găsesc în casele lor.

Publicat: Marti, 22 Februarie 2022, 21:45 | Actualizat: Marti, 22 Februarie 2022, 21:49
Galerie de imagini
Tensiuni între concurenți în casa grecilor. Tanya Povenskaya a izbucnit. „Nu urla la mine!”
Antena 1/ Chefi la cuțite

Din momentul în care pornesc timer-ul de gătit, au 45 de minute la dispoziție să pună farfuria pe masă. Din echipa albastră, a lui Florin Dumitrescu, Vlad Tănasie și doamna colonel, Daniela Andronie Rădulescu pregătesc brunch-ul pentru familia de greci, însă cei doi nu fuzionează foarte bine.

Spiritele s-au încins în bucătăria grecilor, echipele s-au chinuit să-și țină emoțiile sub control, dar tensiunile au clocotit în a doua ediție de Chefi la cuțite din 22 februarie 2022

Tensiunea atinge cote maxime când arta culinară este pusă sub presiunea timpului necruțător. Toți știm că secundele se duc foarte repede atunci când avem ceva de făcut, iar acest a fost și motivul pentru care concurenții nu au reușit să facă față presiunii și au scos afară toate emoțiile, chit că au țipat unii la alții.

Doamna colonel îi cere mai multă rapiditate colegului, în timp ce el nu poate fi scos din ritmul său: “Trebuia într-adevăr să scoatem mâncarea, iar eu tot stăteam…”, spune Vlad Tănasie.

Pe aceeași temă

“Băi, ești înapoiat? Aici minutul nu trece ca la Cluj!!”, a izbucnit Daniela Andronie Rădulescu. Spiritele s-au încins iar tonul vocii a crescut pe măsură ce timpul se scurgea. Doamna colonel țipa la Sushi, însă el încerca să se concentreze pentru a putea termina omleta.

“M-am ofticat că eu făcusem para aia, mi-a venit ideea aia, iar tu nu faci o omletă pe care știi să o faci. El zice că face sushi! Cine vine la tine la restaurant dacă stă șase ore??”, spune cu indignare doamna colonel: “Timpul a trecut foarte repede și nu mi-am dat seama”, mărturisește Vlad Tănasie, zis și Sushi.

Nu doar la echipa albastră tensiunile au atins limite, ci și în echipa mov, a lui Cătălin Scărlătescu. Tanya Tatiana Povenskaya nu s-a mai putut controla și a fost foarte dură cu Istvan Kozocsa: “Tu vrei să faci o omletă banală, sau vrei să faci ceva frumos”, îl atenționează pe colegul său, care căuta eficiența în preparat.

Pe aceeași temă

“M-am enervat pe Tanyna pentru că nu m-am așteptat! Ne-am înțeles foarte bine înainte”, spune Istvan Kozocsa. Acesta i-a cerut un singur lucru colegei sale: “Nu urla la mine!”.

18 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite.

Recomandari A1

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Pe aceeași temă

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Pe aceeași temă

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Whatsapp LinkedIn
chefi fara limite 2022 chefi fara limite sorin bontea chefi fara limite florin dumitrescu chefi fara limite catalin scarlatescu chefi fara limite irina fodor chefi fara limite grecia
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Citește și
Chefi fără limite, în spatele camerelor! Ce nu s-a văzut la televizor despre Finala Chefi fără limite...
Daniel Jumuga (Nobo) din echipa lui chef Bontea a câștigat primul sezon Chefi fără limite
Cine este și cum arată soția lui Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite. "Nobolina"...
Cum a reacționat Laura Eremia după finala Chefi fără limite. Ce mesaj neașteptat a transmis concurenta
Video recomandate
Video
Citește și