Cel mai bun „Șiș tauk” din lume se face chiar la tine acasă, cu câteva ingrediente! Arome arăbești pentru mese ca-n povești!
Dacă vrei să încerci un preparat arăbesc cu adevărat spectaculos, atunci încearcă să gătești la tine acasă un „șiș tauk” gustos, ce te cucerește imediat!
Publicat: Luni, 28 August 2017, 14:41 | Actualizat: Miercuri, 24 Martie 2021, 19:27- MAREA PREMIERĂ Te Cunosc de Undeva! Vezi ce surprize ți-am pregătit AZI de la ora 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Chefi la cuțite, sezonul 15 - din 10 martie, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Dacă vrei să încerci un preparat arăbesc cu adevărat spectaculos, atunci încearcă să gătești la tine acasă un „șiș tauk” gustos, ce te cucerește imediat!
Ai nevoie de:
- piept de pui
- iaurt
- condimente (sare, piper, boia, coriandru, chimion, usturoi pisat sau pudră sau condiment „all spices”)
- suc de lămâie
- bețe de frigărui
Cum se face?
Carnea se taie bucățele ca pentru frigărui. Iaurtul se amestecă bine cu lămâia și cu diferitele condimente și se adaugă carnea, pe care o lăsăm așa la marinat câteva ore sau chiar peste noapte.
Se fac frigăruile cu bețe de lemn și se rumenesc frumos fie la cuptor, fie pe grătar sau pe grill. Poți adăuga bucăți de ceapă sau de ardei roșu pentru un plus de savoare!
Carnea se servește cu sos de usturoi, salate (precum cea de tabuli) sau simplu, cu lipie în care ai pus felii de roșie, ceapă și frunze de pătrunjel!
Poftă bună!