Cum faci cele mai gustoase paste de post din lume! Nici că vei simți lipsa cărnii!
În perioadele de post să mănânci ceva gustos și sănătos devine o adevărată provocare pentru oricine! Totuși, iată cum pregătești cea mai bună rețetă de paste de post, fără carne!
Publicat: Vineri, 04 August 2017, 08:40 | Actualizat: Joi, 05 Noiembrie 2020, 14:04În perioadele de post să mănânci ceva gustos și sănătos devine o adevărată provocare pentru oricine! Totuși, iată cum pregătești cea mai bună rețetă de paste de post, fără carne!
Pe aceeași temăIngrediente pentru rețeta de paste de post:
- paste (penne sau tagliatelle)
- suc de roșii
- măsline
- 2 conserve ciuperci
- 2 roșii mari
- ceapă
- usturoi
- oregano
- ulei (de preferat, de măsline)
Mod de preparare pentru rețeta de paste de post
Se fierb pastele și se dau prin puțin ulei de măsline ca să nu se lipească între ele. Între timp călim ceapa tocată mărunt, adăugăm treptat roșiile cuburi, sucul de roșii, ciupercile, măsline, câțiva căței de usturoi pisat. Lăsăm să fiarbă și dregem gustul cu oregano, sare, piper și zahăr (ca să obținem gustul dulce de sos de paste).
Se toarnă sosul obținut peste paste și se savurează.
Poftă bună!