Rețetă simplă de bomboane Rafaello făcute la noi acasă! 100% naturale
Bomboanele Rafaello sunt un deliciu pentru orice doamnă și domnișoară și chiar pentru domni. Este tot ce ai nevoie pentru a avea zâmbetul pe buze și de ce nu, un cadou perfect pentru persoanele dragi.
Autor: Ioana Roșu Publicat: Vineri, 26 Octombrie 2018, 19:14 | Actualizat: Duminica, 22 Noiembrie 2020, 16:14- Marele Premiu de Formula 1™ al Braziliei e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 1 - 3 noiembrie 2024!
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Bomboanele Rafaello sunt un deliciu pentru orice doamnă și domnișoară și chiar pentru domni. Este tot ce ai nevoie pentru a avea zâmbetul pe buze și de ce nu, un cadou perfect pentru persoanele dragi.
Din fericire putem să pregătim și noi acasă, iar pentru asta avem nevoie de câteva ingrediente naturale. Astfel, ori de câte ori avem poftă și fără a avea îndoieli dacă sunt sau nu sănătoase ne punem pe treabă. De gustoase, vă garantăm că sunt, poate chiar mai gustoase decât bomboanele Raffaello din comerț.
Pe aceeași temăIngredinte pentru rețeta de bomboane Raffaello:
200 grame de unt la temperatură camerei
150 zahăr praf, 200 grame de fulgi de nucă de cocos, 300 grame de lapte pudră, o lingură de esentă de migdale, 100 de grame migdale prăjite și curățate
Mod de preparare pentru rețeta de bomboane Raffaello:
Se toarnă apa într-o oală, se adaugă zahăr și se fierbe.
Într-un castron, amestecați laptele praf cu fulgi de nucă de cocos.
Când apa începe să fiarbă, se ia de pe foc, se adaugă laptele praf și se amestecă continuu lapte praf cu fulgii de nucă de cocos și unt topit. Se amestecă pană când se creează o masă cremoasă. Se adaugă esența de migdale (opțional)
Lăsati compoziția în frigider timp de o oră. După răcire, formați bilele de dimensiunea bomboanelor, puneți câte o migdală în fiecare și presărați fulgi de nucă de cocos deasupra.
Dacă ți-a plăcut rețeta, recomandă și prietenilor!