Saint Jacques cu piure de topinambur
Pentru iubitorii preparatelor cu scoici, rețeta Saint Jacques cu piure de topinambur, poate fi inclusă cu succes în meniul lor.
Publicat: Marti, 20 Noiembrie 2018, 21:38 | Actualizat: Marti, 16 Martie 2021, 22:24- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Pentru iubitorii preparatelor cu scoici, rețeta Saint Jacques cu piure de topinambur, poate fi inclusă cu succes în meniul lor.
Ingrediente pentru rețeta Saint Jacques cu piure de topinambur
- 15 buc. scoici St Jacques proaspete
- 250 g unt
- 200 ml vin alb
- 500 g smântână lichidă
- 2 buc. esalota
- 300 ml ulei din sâmburi de struguri
- 100 ml ulei de măsline
- 1 kg topinambur
- 100 g sare
- 4 buc sfeclă roșie
- microplante
- Sare grunjoasă
Mod de preparare pentru rețeta Saint Jacques cu piure de topinambur